| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Isometric Vs. Isotoninen Harjoitukset

  Isometric ja isotoninen harjoituksia sekä rakentaa lihas. Erona on, että isotoninen harjoitukset koskevat sopimuksia lihaksia liikuttaessa nivelten ympärille. Isometrinen harjoituksia koskevat sopimuksia lihaksia pitäen nivelet vielä. Löydät esimerkkejä sekä jooga, ja se tekee käytännössä niin edullinen tapa saada kuntoa ja rakentaa lihas. Isometrinen Harjoitukset

  lankku asema jooga on hyvä esimerkki isometrinen harjoitus. Aseta kädet hartioiden leveydelle suoraan alla hartiat matolla. Pidä muun kehon ojensi suoraan takanasi. Käytä vatsan lihaksia pitää selkä täysin tasainen. Jos katsot peiliin, kehon pitäisi olla suora linja kärki päätäsi jalat. Pidä tässä asennossa useita syvään henkeä. Saat enemmän intensiteettiä, kokeile yhden aseellisen lankku asennossa, jossa laitat yksi käsi matolla, alle olkapään, ja kiertää muut käsi ylös matolta kunnes molemmat kädet ovat kiinni suoraan ulos vartalo (yksi ilmassa ja yksi matto) ja sinulla on edessään puolella seinää. Pidä useita Hengitä ja sitten tehdä tämä siirto toiselle puolelle.
  Alavartalon Isometrics

  soturi aiheuttaa jooga ovat kaikki esimerkkejä isometrinen harjoituksia, jotka toimivat alemman elin. Suorittamaan aiheuttaa tunnetaan nimellä "soturi 2" jooga, seistä matolla jalat levittäytyvät laajemmalle kuin hartioiden leveys alla sinua. Kierrä vasen jalka 90 asteen kulmaan sivuseinään, ja kiertää oikea jalka 45 asteen kulmaan vasen jalka. Taivuta vasen jalka kunnes polvi on suoraan yli vasen nilkka. Älä tuo polvi ohi nilkan tai olet vaarassa vahinkoa. Pidä oikea jalka suorana ja oikea kanta maahan. Laajenna kädet sivuille ja katsoa vasemmalle. Pidä tässä asennossa useita henkeä, toista sitten oikealla puolella. Mukaan Yoga Journal-lehden, tämä aiheuttaa vahvistaa jalkojen ja nilkkojen ja voi lievittää selkäkipuja.
  Isotoninen Harjoitukset

  löydät myös isotoninen harjoituksia käytäntö jooga. Yksi esimerkki on jooga push-up, joka todella yhdistää isotoninen ja isometrinen työtä. Voit tehdä jooga push-up, alkaa lankku aiheuttaa keskusteltu aikaisemmin. Hitaasti alkaa alentaa kehon kohti matto, pitää kyynärpäät työntää vastaan ​​puolin ja pitää selkä tasainen. Mene puoleenväliin ja pidä pitkään hengenvetoon. Tule takaisin lankku aiheuttaa. Pidä toisen hengitystä. Toista kaksi tai kolme kertaa.