| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten sisustaa joogastudio

  Joogan on lempeä, runsaasti palkitseva kokemus. Se on hengellisesti, henkisesti ja fyysisesti hyödyllistä ja on olennainen osa Itä uskonnon tuhansia vuosia. Liikunta on vain osa joogan filosofiaa, joka sisältää meditaatio ja muita uskonnollisia oppeja. Ryhmä käytännön studio-olosuhteissa on hieno tapa oppia asentoja ja muunnelmia mukana, erityisesti aloittelijoille. Oikeita työkaluja, kuten rekvisiittaa ja puhdas ympäristö ovat välttämättömiä kokemuksia asiakkaille, jotka vierailee studiossa. Mikään ei saisi häiritä keskittymistä tarpeen täyttää joogaten. Asiat Tarvitset
  Soft mutta helppo puhdistaa kaupallinen matot
  Myrkytön maali
  Storage rekvisiittaa kuten pyyhkeet, peitot, tyyny, s tiilet, hihnat ja pallot
  hyvä äänijärjestelmä, mieluiten surround-ääni
  puskurina ulkopuolella häiriötekijöitä, kuten liikenteen ja laulu melu
  Kynttilät (jos lain mukaan sallittua omalla alueella) tai pehmeää keinovalon
  himmentimet
  Yksinkertainen puiset penkit
  kenkä cubby
  Koriste-elementtejä, kuten veden veistos tai altaat hiotut kivet
  Peilit
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Maalaa seinät pehmeä maa sävy, joka on yleinen valitus. Pehmeä vihreät, siniset tai neutraalit harmaat ovat rauhoittava ja eivät aiheuta häiriötä. Haluat asiakas tuntea mietiskelevä. Tuo näytteitä takaisin studioon ja nähdä, miten ne näyttävät eri valaistusolosuhteissa.
  2

  Yksi seinä tulisi olla täyspitkät peilit niin voi seurata aiheuttaa ja tehdä tarvittavat korjaukset. Täyspitkä peilit ovat erinomainen työkalu. He tekevät huone näyttää kaksi kertaa niin iso ja parantaa valaistuksen kokoonpanon.
  3

  Asenna himmennin jos mahdollista, haluat pystyä hallitsemaan tunnelma, mutta turvallisuuden varmistamiseksi oman vierasta. Jopa valaistus toissijainen lähde on aina parempana, koska se on vähemmän ankara, ja rulla valot voidaan asentaa helposti taakse penkit ja varastointi yksikkö.
  4

  Valitse myrkytön kaupallinen matot, joka ei päästää epämiellyttäviä hajuja tai kemikaaleja asennuksen jälkeen. Monta kertaa, liima, joka sitoo matto pysyy haisevat monta viikkoa tai kuukautta. Varmista, että se ei ole liian tiheä tai päinvastoin liian löysä varmistaa puhtauden. Koska hengitys on niin olennainen osa käytännön kuitujen ei tulisi lentävät noin. Kumi matto on toinen vaihtoehto, mutta paljon kalliimpaa, ja on vaikea pitää puhtaana.
  5

  Sound on tärkeää laadun istunnossa. Haluat terävän selkeyttä musiikkia sekä laulu opetusta. Tee kaiuttimet näkymätön maalaamalla ne samanvärinen kuin seinät. Puskuri ulkopuolista ääntä hämmentää.
  6

  Tee säilytyksen rekvisiitta osa järjestelmää. Käytä samaa pehmeä väri koko huoneeseen välttää häiriötekijä. Cubby kengät ja takit olisi ulkopuolella pääalue ja yksinkertainen koukut reput ja jooga matto kannet voisi asua siellä. Yksinkertainen penkit puusta tai bambusta olisi saatettava istua mukavasti ja valmistautua luokassa. Pehmeä, aasialaisvaikutteiset tyynyt siististi sijoitettu penkki on mukava touch.
  7

  Asenna saumatonta, yksinkertaista kalusteet, samanvärinen perheen seinät tallentaa rekvisiittaa ja musiikkikirjasto. Muista, että tämä pitäisi sulautua seiniin, jotta se ei häiritse harjoituksen aikana.
  8

  Vesi elementit ovat niin kaunis ja rentouttava. Pitkä CSS pronssinen suihkulähde on mukava lisä. Paikka altaat romahti rocks lähellä suihkulähde, ja jos sinulla on vihreä peukalo, pussitettu laventeli kasvit ovat kauniita ja rauhoittavia. Väri koordinoitua kynttilät ovat mukava touch. Lopuksi loppuun ilme bambusta tai Shoji näytön takana vinjetti. Tämä voidaan tehdä joko sisä-tai ulkopuolella studiossa.