| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Tailbone Harjoitukset

  Your tailbone, jota kutsutaan myös häntäluu, on surkastunut elin, joka koostuu kolmesta tai neljästä sulatetun nikamien ja sijaitsee juuressa selkärangan. Tailbone on tärkeä rooli auttaa sinua löytämään optimaalisen linjaus jooga aiheuttaa. By keräsivät tailbone alaspäin, voit vakiinnuttaa teidän perusta ja vahvistaa eheyden aiheuttaa. Loput selkärangan pidentää ylöspäin suurempaa laajentamista. Tadasana

  tutustua teidän tailbone, seistä Tadasana (vuori aiheuttaa) jalat lattialla hip-leveydellä toisistaan, käsivarret lepää teidän puolellanne. Aseta kapein osa jooga lohkon välillä reisien. Seiso tukevasti siirrä sisä reidet takaisin niin alaselässä kaaria ja lantion levenee. Lohko siirtyy hieman taaksepäin. Scoop teidän tailbone alas, että laajennettu tila ja lohko siirtyy hiukan eteenpäin.

  Toiminta scooping tailbone alaspäin aktivoi lihaksia vatsassa ja vahvistaa teidän kantanne. Löydettävä oikea tasapaino. Et halua estää liian taakse tai liian pitkälle eteenpäin.
  Uttanasana

  lohko vielä paikoillaan, hengittää ja taivuta eteenpäin Uttanasana (eteenpäin mutka ). Hengitä, pidentää selkärankaa eteenpäin ja kiinnittää sisä reidet takaisin. Exhale ja alempi osaksi Uttanasana kun kauha oman tailbone alas kohti kantapäät. Toista järjestyksessä neljä kertaa.
  Kissa Lehmä

  Start kädet ja polvet. Kädet ovat suoraan hartiat ja polvet ovat suoraan lantiolla. Tuck varpaiden alla, ja pitää selkärangan vapaalla. Kun hengittää, odotan ja käyrä teidän takaisin lehmän aiheuttavat niin paikkasi laajenee ja nostaa. Exhale, muistelen reisien ja kaari takaisin ylös osaksi kissa aiheuttaa. Scoop teidän tailbone alas kuin vatsa sopimuksia. Jatka neljä enemmän täynnä Hengitä.
  Utkatasana

  Seiso jalat hip-leveydellä toisistaan, käsivarret vierelläsi. Hengitä ja päästä kädet yläpuolella. Exhale, taivuta polvia ja saavuttaa paikkasi takaisin Utkatasana (tuoli aiheuttaa), kuin olisit istuu tuolilla. Reidet on samansuuntainen lattian. Scoop teidän tailbone alas ja pidentää muun selkärankaa ylöspäin. Pidä rinnassa nostetaan niin voit hengittää vapaasti. Pidä 30 sekuntia.
  Bhujangasana

  Makaa vatsa, ja varmista, että varpaat osoittavat takaisin, ei sirppisoluja toisiaan kohti. Laita kädet tasainen matto ohella rintaa. Hengitä, ja venyttää selkärangan eteenpäin ja nosta hartiat ja pää pois lattialta Bhujangasana (kobra aiheuttaa). Pidä tailbone juurtuvat taakse ja alas, kun pidentää loppuelämäsi selkärangan eteenpäin top of your head. Pidä muutaman Hengitä ja laske lattialle.