| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Jalat Harjoitukset

  jalat ovat olennainen osa kehon painon kantamisesta ja stressi kun kävellä koko päivän. Varpaat käytetään antamaan tasapainoa sekä auttaa liikettä eteenpäin. Jalat ovat myös tärkeitä rakenteita muualle elimistöön, vaikuttaa yhdenmukaistaminen nilkat, polvet, lonkat ja takaisin. Venyttely jooga jalat harjoituksia on ihanteellinen tapa lievittää jännitystä, parantaa joustavuutta ja vähentää kipua. Suutarin Pose

  Tunnetaan Baddha Konasana, suutari aiheuttaa hyödyttää jalat vahvistaa lihaksia ja venyttää kaari. Voit tehdä tämän jooga jalka harjoituksen, istua jalat koukussa niin jalkapohjiasi litistää yhteen. Rentoudu polvia niin ne venyttää ja pudota lattialle, ja istua suorassa. Keskity painamalla jalat yhteen, vahvistaa niitä samalla lievittää jännitystä kaari ja kantapää.
  Squat

  Kutsutaan Garland Pose, tämä kyykky vahvistaa jalka lihaksia, sekä varpaat ja sääret. Lisääntynyt voimaa jaloissa myös parantaa ryhtiä ja joustavuutta. Voit tehdä tämän aiheuttaa, Seiso jalat noin yksi jalka toisistaan ​​ja taivuta polvet, alentaa itsesi mukava kyykyssä niin, että pohja on lähes koskettaa maata. Pidä jalat rinnakkain hartiat kohdistuvaa rasitusta nilkkojen tai polvien. Aseta kädet sisällä jalat niin kyynärpäät ovat kosketuksissa sisällä polvet, tuo kätesi rukoilee asentoon. Pidä selkä suorana ja muun kehon rento. Hengitä syvään viisi kertaa ennen seisomaan hitaasti.
  Alaspäin suunnattu Dog

  Yksi suosituimmista aiheuttaa jooga, alaspäin suunnattu Dog etuja jalkaa vahvistaminen ja venyttely kaaria. Voit tehdä tämän aiheuttaa, alkavat lattialla lepää kädet ja polvet. Polvien tulisi olla samansuuntainen lantion ja käsien tulisi yläpuolella hartiat, noin viisi tuumaa pois. Levitä sormin tukea ylävartalon ja vakauttaa varpaita levittämällä ne erilleen tukemaan oman painon.

  Hengittää, nosta polvia niin jalat ovat täysin levitetyt ja kantapää ei kosketa maahan. Aloittelijoille tai henkilöille, jotka eivät ole kohonneet joustavuutta voisi todeta, että he eivät pysty alentamaan kantapää alas maahan, ja se on hyväksyttävä. Kun jatkat jooga, sinun joustavuus kasvaa, jolloin voit laskea kantapää kokonaan alas lattialle, venyttely akillesjänne.

  Pidä alaspäin koira aiheuttaa yhdestä kahteen minuuttia, hitaasti tuo jalat alas release.