| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Painonpudotus ja venyttelyyn

  Jooga liittyy usein meditaation, mutta se on muita terveyteen liittyviä etuja. Venyttely auttaa helpottaa lihasjännitystä sekä lievittää henkinen jännitys. Mielen ja kehon yhteys on tehokas ja tulee pelata, kun tarkastellaan myönteisiä vaikutuksia jooga. Lihasten kiinteytymistä ja laihtuminen ovat mahdollisia jooga, ja se on helppo päästä alkuun jooga rutiinia. Stretch lieventämisestä

  Jooga on hyödyllistä virkistävä, koska se on ensisijaisesti jono isometrinen harjoituksia, jotka parantavat lihasten kiinteyttä. Yksi tärkeimmistä ideoista jooga on lihaskunnon mukaan Vilma Lalvani, kirjoittaja "Power of Yoga." Venyttely "auttaa poistamaan rasvaa soluihin, vähentää ulkonäkö selluliittia", hän lisää. Hatha jooga on laajalti suosittu ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kiinteyttää lihaksia. Jooga aiheuttaa, jotka vaativat nostamalla jalat ja kädet ja kääntäen poika johtaa virkistävä erilaisia ​​lihaksia, kuten vatsa, pakarat, kädet ja jalat.
  Stretch painonpudotus
  < p> Säännöllinen jooga voi auttaa torjumaan keski-iässä levitä mukaan Fred Hutchinson Cancer Research Center. Tutkimuksessa yli 15000 keski-ikäisten miesten ja naisten yli 10 vuotta paljasti, että jooga ei tarjota painonlasku etuja. Säännöllinen jooga on määritelty "harjoitellaan vähintään 30 minuuttia kerran viikossa neljän tai useamman vuoden", toteaa Hutchinson Centerin. Raportissa todetaan lisäksi, "miehet ja naiset, jotka olivat ylipainoisia ja harjoittanut joogaa menetti noin viisi kiloa, kun taas ne, jotka eivät joogaa saanut noin 14 kiloa, että 10 vuoden aikana." Tutkimus viittaa siihen, että jooga nostaa itsetuntoa, joka saattaa johtaa tekemään terveellisiä elämäntapoja ja ruokavalintoihin.
  Venytys Challenge

  tutustut paremmin jooga ja tuntuu haaste, voit kokeilla vaikeampaa joogamuodoista tiedetään nostaa sykettä. Nämä lomakkeet ovat ashtanga (teho) ja Bikram (hot) jooga. Nämä voimakasta joogamuodoista nostaa sykettä sekä parantaa voimaa ja sävy lihaksia, kuten jotkut vaativat vakavia ylävartalon voimaa. Ylös-ja alaspäin koira ja Plank ovat vain kaksi kannanottoja, jotka vaativat voimaa ja tahtoa sävy lihaksia. Seisova aiheuttaa lisäämään voimaa ja sävyä takareisien ja loukkaantuneen. Lähes kaikki tuo voi rakentaa ydin voimaa ja sävy lihaksia. Koska ashtanga aiheuttaa suoritetaan nopeasti ja peräkkäin, se on helppo nostaa sykettä. Bikram jooga tehdään on lämmitetty huone, mikä lisää todennäköisyyttä hikoilu aikana rutiinia.