| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset kääntää Kyphosis

  liian käyrä alaselkään tai rintarangan, kutsutaan kyphosis ja voi johtua tapana kumartumasta eteenpäin tai sairaus kuten osteoporoosi, skolioosi tai selkärankareuman. Mukaan 2002 tutkimuksessa American Journal of Public Health, jooga auttaa parantamaan "kyttyräselkä" ryhti. Jooga vapauttaa myös niska-hartiaseudun jännitystä ja avaa keuhkot vapaampia hengitys. Ennen kuin aloitat jooga käytännössä kääntää kyphosis, tarkistaa lääkärin. Wall Stretch

  Aseta kädet tasainen seinälle suoraan edessä hartiat. Piirrä yläosien olkavarren luut ja olkapään pistorasiat takaisin. Kävele jalat takaisin suoraan lantiolla niin olet ylösalaisin L asentoon. Hengitä back body kunkin hengittää ja pehmentää edessä kehon jokaisen hengittää.
  Tadasana (Mountain Pose)

  Seiso joogamatto jalat lantion leveys toisistaan ​​ja kädet teidän puolin. Rentouttamaan hartiat alas selkää ja nosta edessä rintaa. Pidennä puolin kaulan ja vetää ylemmän kitalaen suustasi takaisin joten niskatuet oikeus päälle selkärangan, ei edessä. Rentoudu tämän kannan muutaman Hengitä.
  Kissa Lehmä

  kädet ja polvet, hengittää, katsoa eteenpäin ja Arch selkää niin paikkasi hissit lehmän aiheuttaa. Exhale, katsoa taaksepäin kohti reisien ja käyrä selkää ylös Cat aiheuttaa. Toista neljä kertaa yhteyttä hengitystä ja liikettä selkärangan.
  Bhujangasana (Cobra Pose)

  Makaa vatsa kädet lattialle vieressä puolin rintaa. Jalat suoraan takanasi, paina varpaankynnet omalle matto ja kaavi teidän tailbone alas. Hengitä, ja pidentää selkärankaa eteen-ja ylöspäin. Nosta hartiat ja pää irti lattiasta. Työnnä hartiat taakse ja alas. Aivan kuten teitte Tadasana, pidentää puolin kaulan ja vetää takaisin ylemmän kitalaen joten pää ulottuu eteenpäin eikä taakse ulottuva. Osallistu vatsa lihaksia piirtämällä oman navan takaisin selkärangan. Pidä muutaman Hengitä.
  Tip

  Kun olet töissä tietokoneen päästä kädet suoraan eteesi ja käännä kämmenet vastakkain muut. Piirrä yläosien olkavarren luut takaisin ja laske kätesi näppäimistö. Pidä että sitoutuminen kuin rintaa hissit, olkapäät pudota ja korvia laajentaa pois hartiat.