| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Harjoitukset lievittää Back Pain

  Selkäkipu on yleinen valitus ja mukaan National Institutes of Health, kahdeksan 10 ihmiset kokevat sitä jossain vaiheessa elämäänsä. Useimmissa tapauksissa selkäkipu on seurausta liikakäyttöä, väärinkäyttö ja huono kehon osia. On myös tapauksia, joissa selkäkipu voi osoittaa enemmän vakava tila, kuten herniated levy. Useimmissa tapauksissa selkäkipu ratkaisee omasta mutta on harjoituksia, jotka voivat lievittää kipua ja estää toistumisen. Venyttää koko Torso

  Kaikki lihakset vartalon yhdessä pitää selkärangan vakaa. Jos yksi ryhmä on liian tiukka, vastakkaista ryhmä tulee yli-venytetty kattamaan. Ylikuormitettu lihasten lähettää saman kipusignaalien kuin liian tiukka. Vuonna tapauksessa takaisin, vatsa-ja rintalihakset tullut yli-tiukka, mistä huono ryhti, ja vedä selkälihaksia. Venyttely selkälihaksia yksin voi hetkeksi lievittää kipua, sitten pahentaa sitä. Sisällyttämään harjoituksia, venyttää abs ja rinnassa sekä takaisin.
  Vahvistavat koko Torso

  Kun teet vastus harjoituksia, meillä on tapana keskittyä abs, ja yhä vaikeasti sixpack, ja unohtaa selkämme. Tämä johtaa lihasten epätasapainoa, joka voi johtaa selkäkipu. Olemme myös pyrkivät välttämään takaisin harjoituksiin pelossa selkää rasittamatta ja pahentaa olemassa olevia selkäkipuja. Pidä vartalo tasapainossa tekemällä vastus harjoituksia, jotka avaavat hartiat ja laajentaa takaisin.
  Venyttely selkäkipu

  Stretch huolellisesti, ja keskittyä back- mutkia avata rinnalle ja vatsalle. Kokeile kasvot alaspäin, venyy, kuten Cobra missä pidät lantion lattialle ja nostaa kyynärpäät tai käsissä. Pidä hartiat neutraali, harjoittaa your abs ja välttää kiristävän leuka. Venyttää vain siltä osin kuin on mukava, välttää hyper-laajentaa selkää ja lopettaa, jos tunnet kipua. Vuorotellen eteen mutkia ja takaisin mutkia ja pidä jokainen aiheuttaa vähintään 20 sekuntia.
  Vahvistaminen selkäkipu

  Engage abs suojata alaselässä ja vuorotellen edessä ja takana kehosi. Ylläpitämään muodossa koko ajan - jalkaterät kello enintään hip leveys, ja polvet pehmeä. Pidä pää keskellä ja selkärangan neutraali. Kun teet taivutus harjoituksia, kuten taivutettu rivit, sarana eteenpäin lantion ja pitää vartalon yhdensuuntainen lattian. Vältä liikkeet, jotka olet taivutus vyötäröllä ja kiertämällä. Jos tunnet kipua, lopeta ja varovasti venyttää. Tehdä kaksi sarjaa 15 toistoa, aloittaa. Jos et pysty tekemään 15, puhtaita toistoja - rep tehty oikeassa muodossa ilman apua - alentavat vastustuskykyä.