| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ojentajaharjoituksiin jooga

  käsivarren taakse tai ojentaja on kolmipäinen lihas, jonka tehtävänä on suoristaa käsivarren ja kierrä ranne. Se on myös levoton. Usein voi olla vetelä, ja ruma kanssa hihaton toppeja. Säännöllinen joogan harjoittaminen voi auttaa torjumaan ongelman pidentämällä, vahvistamalla ja isometrically (staattinen supistuminen lihas) virkistävä lihaksia. Chaturanga Dandasana

  Tuo kehosi lankku aiheuttaa laajentamalla jalat takaisin jalat koukussa. Kätesi pitäisi olla suora, kädet suoraan hartioiden ja niskan mukaisesti selkärankaa. Vedä vatsa. Säilyttää tämä asema, hengittää ja alentaa kehon kunnes olkavarret (ojentajat) ovat vaakasuorassa, pitää kyynärpäät lähellä vartaloa. Pidä muutama hengittää ennen vapauttamista kehon lattiaan. Muista pitää kehon suorassa linjassa koko liikkeen - Älkää Anna lantion roikkua tai olla yläpuolella pään. Saat pehmeämpi versio aiheuttaa, pitää polvet lattialla.
  Alaspäin suunnattu Dog

  Mene kontallaan kämmenet suoraan hartiat ja sormet levinnyt. Kävele polvet hieman taaksepäin takana lantiolla. Kun hengittää, paina sormilla lattiaan ja nosta lantio, pidentämällä kautta selkärangan. Jalat pitäisi olla hip-etäisyyden kanssa jalat suorassa. Pidä kädet suorina kiinnittämällä kädet lattiaan ja harjoittaa lihaksia ylös käsivarsia ranteet lapoihin. Pidä muutaman Hengitä, jolloin sydämesi vajota kohti lattiaa kuin tailbone kurkottaa kattoon ja korkokengät liikkua varovasti kohti lattiaa. Pehmeämpi versio voidaan suorittaa pitämällä polvet koukussa ja kantapäät irti lattiasta.
  Ylöspäin Facing Dog

  Makaa vatsa. Koukistusliike ja liu'uta kämmenet pitkin rintaa kunnes olkavarret ovat vaakasuorassa. Käden ulottuvilla on lähellä rintaa. Jalat pitäisi olla yhdessä varpaat ja tasainen lattia. Hengitä ja nosta rinnassa, nostamalla kruunu päätäsi kohti kattoa kun piirtää lapaluiden yhdessä selkään. Hengittää kun suoristaa kädet, painamalla kämmenet lattiaan ja pidentämällä jopa kyljissä. Piirrä pää käsivarren luita taaksepäin, harjoittaa ojentajat lihaksia. Osallistu reiden lihakset ja nosta ne irti lattiasta. Jos haluat pehmeämpi versio yksinkertaisesti pitää reidet lattialle. Muista pitää kaulan pitkä ja silmät tuijottaa eteenpäin. Pidä muutaman Hengitä ennen hitaasti vapauttava kohti lattiaa.
  Kalteva taso tai pöydälle Pose

  istua lattialla. Taivuta polvia ja aseta jalat lattialla edessä polvillaan noin hip-etäisyydellä toisistaan. Aseta kädet lattialle takana lantion sormin suunnattava kehosta. Hengitä kuin suoristaa kädet, harjoittaa ojentajat lihaksia. Nosta lantio irti lattiasta, kävely jalat eteenpäin tarvittaessa muodostaa suora selkä - elimistö näyttää pöydälle. Pysy täällä lempeä versio, nosto lonkat vain niin korkealle kuin pystyt. Saat enemmän haastetta, laajentaa yksi jalka suorana, jonka jälkeen muut. Paina jalkapohjiasi osaksi lattiaan. Pidä muutaman Hengitä. Varmista lonkat eivät roikkua ja pää pysyy linjassa kaulan tai laskee loivasti kohti lattiaa. Hengittää ja hitaasti alentaa kehon lattiaan.