| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten yhdistää Yoga With voimaharjoitteluun

  Jooga on ylistetään voimaharjoittelua omana, ja hyvästä syystä. Jooga vahvistaa ydin, ääniä kädet ja jalat, lisää fyysistä kestävyyttä ja tieteenalojen kehon. Jooga voi toimia myös täydentää voimaharjoitteluun ohjelmia keinona kasvavaan lihaksia, joista tulee tiukka aikana voimaharjoittelun ja muut rasittava harjoituksia. Mukaan "Yoga Journal," jooga ei vain parantaa ruumiinrakenne, mutta myös "kehittää tasapainoisesti, onnettomuuksia lihaksia ja piikit." Tämä on erityisen tärkeää urheilijoille ja henkilöiden vahvuus koulutusohjelmia. Ohjeet
  1

  Tutustu yksittäiset hyödyt jooga ja voimaharjoittelu. Joogan voi alentaa riskiä vamman, parantaa ryhtiä, muoto ja tasapaino, ja lisätä joustavuutta lihaksissa ja nivelissä, mukaan ACE sertifioitu personal trainer Kelly Turner. Jooga antaa myös lihaksia tyylikäs, pitkänomainen ulkonäkö, ja lisää lihasten kestävyyttä. Vahvuus /voimaharjoittelun, toisaalta, auttaa estämään luukatoa, lisää aineenvaihduntaa, ja on tehokkaampaa bodaus, sanoo Turner.
  2

  Suunnittele jooga ja voimaharjoittelu harjoitukset täydentävät toisiaan . Kun nostat painoja, lihakset sopimuksen. Venyttämättä, lihassoluja parantua toisiinsa heille kompakti, Kookkaammat ulkonäkö, sanoo Turner. Jooga kompensoi perinteisten voimaharjoittelun ojentamalla ja kasvavaan niitä. Siksi mukaan "Yoga Journal," sinun pitäisi joogaa ensisijaisesti keinona toipuminen voimaharjoittelua. Joogaa päivänä sen jälkeen voimaharjoittelua istuntoja voi hyödyntää sen hyödyntämistä etuja.
  3

  Valitse jooga tyyli. Sen sijaan katselu yhdistelmä jooga ja voimaharjoittelu kuin nopeutettua lihaksen rakennuksen, joka voi ylikuormittaa lihakset ja itseään vastaan, harjoitella tyyli jooga, joka korostaa linjaus ja lihasten joustavuutta, kirjoittaa "Yoga Journal." Jooga tyylejä, jotka pitää asettaa pidemmän aikaa, kuten Iyengar tai Anusara, lisäävät nivelten liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä. Keskity jooga aiheuttaa joka venyttää lihaksia olet keskittynyt oman voimaharjoittelua.
  4

  Etsi workout tarpeitasi. Harjoitus videot ovat kätevä tapa lisätä jooga tai voimaharjoittelua teidän kunto-ohjelma. Käy consumersearch.com saada uusimmat arvosteluja ja suosituksia liikunnan videot auttavat sinua tekemään perusteltuja valintoja. Henkilökohtaiset valmentajat ovat toinen vaihtoehto, ja voi auttaa sinua muokata liikuntaa saavuttaa erityisiä kunto tavoitteita. American neuvoston Liikunta tarjoaa online-tietokanta sertifioituja kouluttajia.