| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset iskias hermo

  iskias hermo on laajin hermo ihmiskehossa, alkaa alaselän kautta pakarat, on liitetty jalka. Iskias hermo ongelmat ovat yhteisiä valituksia, jotka voivat vaihdella yleistä selkäkipu akuutti kipu selässä, pakaroissa tai alas kytketty raajan. Jooga voi olla apua kivun vähenemiseen liittyy iskias hermo ongelmia. Voit suorittaa nämä jooga harjoituksia iskias hermo, sinun joogamatto tai mukava kerros työtä ja jooga vyö. Tadasana (Mountain Pose)

  Tadasana (Mountain Pose) on hyödyllinen iskias hermo vammoja, koska se auttaa kehon ja takaisin kehittää voimaa läpi oikea linjaus ja ryhti. Vaikka Tadasana saattaa tuntua vain seisomaan suorassa, on monia vastapäätä toteutettavien toimien yhdessä aiheuttaa. Tulossa seisoma-asennossa, levittää varpaat leveä ja jakaa painon tasaisesti koko pohjan jalka. Piirrä sisempi polvet poispäin toisistaan ​​hieman ja työntää tailbone alle. Rullaa hartiat taakse ja aseta pää suoraan yli olkapäiden. Tadasana on perustana kaikille seisoo aiheuttaa jooga ja auttaa elimistöä kehittämään hyvää ryhtiä.
  Dandasana (Henkilökunta Pose)

  Dandasana (Henkilökunta Pose) on perusta kaikki istuvat asennot jooga. Dandasana vahvistaa selkälihaksia ja parantaa ryhtiä, joten se on ihanteellinen jooga asana lonkkahermosta olosuhteissa. Istuma-asennossa, ulottuvat molemmat jalat yhdessä ulos edessä elin. Jos sinusta tuntuu, että on vaikea istua suorassa, koska tiukka takareisien (lihakset, jotka kulkevat jopa reisien takaosassa), voit istua jooga lohko, kirjan tai taitettu huopa. Tuo kämmenet vieressä lattialla kehon, toisaalta kummallakin puolella vieressä lonkat. Pidennä vartalo ja rullaa hartiat ylös ja takaisin.
  Supta Padangustasana (Kallistuva isovarvas Pose)

  Supta Padangustasana (Kallistuva isovarvas Pose) on erinomainen venytys iskias hermo ja takareisien. Makaa selälläsi, venyttää oikean jalan maahan ja tuo vasen jalka kohti rintaa. Kääri jooga hihna pallo vasen jalka ja laajentaa jalka ylös kohti kattoa, tilalla molempiin päihin hihnan vasemmalla kädellä. Jos tämä venyttää tuntuu mahdotonta tai liian voimakas, voit taivuta oikea polvi ja aseta oikea jalka lattialle. Toista vastakkaisella puolella, jolla venytys 1-3 minuuttia.
  Bharadvaja n Twist (Istuva Spinal Twist)

  Bharadvaja n Twist (Istuva Spinal Twist) on lempeä jooga kierre, joka auttaa lievittämään alaselän kipu ja kivun iskias hermo ongelmia. Istuu lattialla jalat ojennettuina edessäsi, taivuta polvet ja saada molemmat jalat vasemmalla puolella kehoa vieressä vasen lonkka. Pidennä vartalo ja kierrä ylävartaloa oikealle. Aseta vasen käsi oikea polvi ja oikea käsi vieressä oikea lonkka kevyesti koskettaa lattiaa. Toista vastakkaisella puolella.
  Savasana (Rentoutuminen Pose)

  On tärkeää lopettaa jokaisen jooga istunnon 3 - 20 minuutin Savasana (Rentoutuminen Pose) , riippuen mielentilaan ja viihtyvyyteen. Sekä rentouttavia mielen ja ruumiin, Savasana avulla lihakset takaisin vapauttamaan ja pidentää. Harjoitella Savasana, makaavat lattialla, kerroit jaloissa rullaa hieman raolleen. Tuo kädet alas teidän puolin kämmenet ylöspäin kohti kattoa. Sulje silmäsi ja anna mielesi levätä.