| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Breathing Harjoitukset keuhkovaltimoissa

  "Pranayama" tai joogan hengitysharjoituksia, on olennainen osa jooga. Learning hallita ja säädellä hengityksen uskotaan parantaa henkistä selkeyttä, vähentää stressiä ja edistää yleistä hyvinvointia. Pranayama voi auttaa tukemaan tervettä toimintaa keuhkovaltimoissa käyttäen hengitettynä, säilyttäminen ja uloshengitys puhdistaa verta, koska se liikkuu keuhkoihin. Alternate sieraimeen Hengitys

  Alternate Nostril Hengitys, joka tunnetaan myös nimellä "anuloma viloma" on joogista tekniikka, jota käytetään edistää fyysistä ja psyykkistä tasapainoa. Kun energia on epätasapainossa, sieraimet voi kokea ruuhkia johtaa usein matala breathing.To lievittää epätasapaino ja edistää syvempää hengitystä, hengittää kautta toinen sierain samalla ohjaava muita kiinni yhdellä sormella. Pidä hengitys hetkeksi, sitten venttiili vastakkaiseen sieraimeen ja vapauta hengitys. Toista tämä edestakaisin, hengittämisen kautta toinen sierain ja uloshengitys kautta muille, useiden Hengitä. Kun olet valmis, huomaa miten energiaa tuntuu, jos on vähemmän jännitteitä, ja jos se on helpompi ottaa syvään henkeä.
  Pallea hengitys

  Diaphragmatic hengitysvaikeuksia tai "matala hengitys" on yleinen käytäntö jooga. Käyttämällä tätä tekniikkaa, hengitys vedetään kalvon, alla keuhkoihin. Joskus tätä kutsutaan "vatsa hengenvetoon", kuten vatsa laajenee enemmän kuin rinnassa. Käytännössä tämä hengitys, istua mukavassa asennossa ja aseta toinen kämmen vatsaan, alle rintakehä. Kun hengittää, tuntea vatsa ja kylkiluita laajentaa syvästi. Kun hengität ulos, tuntuu vatsa piirretty sisäänpäin ja rintakehä sopimuksia. Tällainen hengitys piristää parasympaattisen hermoston, lähettää signaalin aivoihin, että sanoo "tämä on turvallista." Näin voit rentoutua, kannustaa urut terveyteen ja verenkiertoa.
  Kapalabhati

  Kapalabhati on puhdistava hengitys. Jos verisuonet ovat tukossa, tämä hengitys voi olla erittäin hyödyllistä. Tämä on nopea hengitys tekniikka, joka käyttää voimaa ja hengityksen lyhyt pallea exhalations. Käytännössä tämä puhdistus hengenvetoon, ota mukava istuin. Jälleen voit auttaa kannustaa vatsa-hengitys asettamalla yksi palmu alapuolella rintakehä. Vatsan lihaksia työskentelee hyvin nopeasti täällä niin varmista, että olet suojata alaselän curling tailbone alla kohti lantiota. Kun huulet painetaan yhteen kevyesti, hengitä syvään nenän kautta ja kun päästät hengenvetoon, yrittää karkottaa kaikki ilma lyhyen ja nopean exhalations. Kämmen vatsan, tunnet sen nopeasti laajentaa ja sopimuksen. Kun kaikki ilma poistetaan, hengittää uudelleen ja katso jos voit sopimus vatsalihakset hieman nopeammin tällä kertaa edistää suurempaa vapautumista ja puhdistus.