| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten luodaan jooga soittolista

  Musiikki sävyttää jooga luokassa. Asettaminen tuulella opiskelijat tekee kaikki ero opiskelijat todella päästää irti emotionaalisesti, fyysisesti ja henkisesti jooga. Monet opiskelijat kertovat, että musiikkia jooga, joka on kaikki laulut (esimerkiksi yksinomaan käyttämällä Krishna Das) voi olla tylsää. Miksi ei sekoita sen kanssa soittolistan, joka on moderni ja hauska ja vastaa myös tempo luokka? Ohjeet
  Luo soittolista
  1

  Se auttaa saada iTunes, jos et, voit aina skannata CD-kokoelma ja sitten ladata ne tietokoneeseen. Sieltä voit polttaa levyjä. Kuitenkin se on paljon helpompi käyttää iTunesin hakemaan kappaleita ja sitten "vedä" Musiikin siirtäminen iPodiin. IPod on korvaamaton gadget joogaopettaja, koska sen avulla voit saada kaikki soittolistat kätevästi yhdessä paikassa.
  2

  Päätä mitä tunnelmaa luokan tulee. Aiotteko opettaa voimakas, aktiivinen virtaus? Tai tulee luokka on täyteläinen, lempeä ja korjaavat? Valitse kappaleet, jotka vastaavat tuntumaa luokka. Pick noin 12 kappaletta, jos luokka on tunnin mittainen. Muista valita sekoitus hidasta ja nopeaa musiikkia. Tässä syy: oman luokan rakentaa kuin vuoristorata. Monta kertaa, voit alkaa luokassa istuu. Muista aloittaa luokan musiikkia, joka on vain melodia - ei sanoja - niin että voit puhua oppilaille keskitys ja käyttää hengityksen ilman keskeyttämistä vuoropuhelun laulun.
  3

  kaava on avain. Aloita kolmen hitaita kappaleita, sitten rakentaa nopeammin kappaleita vauhti luokan rakentaa. Sen jälkeen alkavat ottaa tempoa musiikin kokonaan alas kuin luokan päättyy savasana. Musiikki vie opiskelijat matkalle, joka heijastaa vauhti jooga virtaus.
  4

  Tässä on esimerkki: "From Where I Am" by Enya "Fragile" Sting "Breathe Me" Sia "Everyday Is Winding Road" Sheryl Crow "Desert Rose" Sting "Carnival" Natalie Merchant "Baby Can I Hold You" Tracy Chapman "Little Wonders" Rob Thomas "Gravity" John Mayer "häivyttää You "Mazzy Star" Come To Me "by Wah!" Glow "Donna Delory" Deep Bambu "Steven Halpern" Savasana "by Sacred Maan