| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Kuinka käyttää Jooga ja Pranayama laihtua nopeasti

  Ihmiset yrittävät usein vähentää painoa kautta jooga, mutta periksi lopulta, kun he tajuavat, että prosessi vähentää painon kautta Jooga on hyvin hidasta. Kuitenkin, jooga ja pranayaman voidaan muokata useita tasoja, kuten lenkkeily, voimaharjoittelua ja intensiivistä käynnissä tai voimaharjoittelun. Yhdessä ne voivat edistää nopeampaa laihtuminen. Ohjeet
  1

  Aloita pranayamasta. Lataa Divya Yog pranayaman Swami Ramdev tai muita jooga ja pranayaman video. Opi miten edetä pranayamasta. Täytyy vain tutkimus ja tottua video.
  2

  Hyväksyä hyvä ruokavalio suunnitelma, joka on edullisesti vihanneksia ja hedelmiä vain.
  3

  Lue pranayamas niin, että voit tehdä niitä tarvittaessa ilman viittauksia video. On 7 perus pranayamas tai hengitys harjoituksia sinun täytyy tehdä ennen kuin aloitat jooga. Mukaan niiden sopivuutta sinulle, voit ohittaa kaksi tai kolme. Mutta älä ohita Bhastrika pranayaman, kapalbhati pranayamaa ja Alom Vilom pranayamasta. Nämä kolme ovat avaimet vähentää painoa. Harjoitellaan nämä kolme hengitys harjoituksia 1 tunti joka päivä johtaa menetys peräti 25 kiloa kuukaudessa.
  4

  Practice kapalbhati pranayaman 10 minuuttia kunnolla. Sitten siirtyä Bhastrika pranayamaa ja toista harjoitus 12 tai 15 kertaa. Lopuksi harjoitella Alom Vilom pranayaman milloin haluat. Voit tehdä sen, kun istuvat tai ennen nukkumaanmenoa. Alom Vilom pranayaman on myös erinomainen Energizer. Jos olet stressaantunut ja on paljon työtä voit tehdä Alom Vilom pranayaman 10 minuuttia ja tulet takaisin muodossa, kuin jos olet juuri herännyt tuore 12 tuntia unta.
  5 < p> Kun hengitys harjoituksia valitse 5 perus jooga asennot josta pidät. Jooga asennot on valittava niin, että sinun pitäisi pystyä tekemään sen kanssa vähän vaivaa ja käytäntö. Älä valitse asentoja, jotka ovat liian kovia.
  6

  tarkistaa edistymistä viikoittain. Yllätyt, kuinka paljon edistystä olet tekemässä.