| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Mitkä ovat Jooga Harjoitukset pullollaan levy?

  Pullistumia levy viittaa sisäinen geeli, joka tihkuu ulos selkärangan levy, koska vamma tai sairaus. Se luo kivulias tila, joka tekee normaalin liikkumisen vaikeaksi. Jooga voi olla tarpeen, jos sinulla on lääkärin hyväksyntää lääkäriltä joogaa aiheuttaa osana palautumisen. Jooga aiheuttaa, että pitkänomainen selkärangan ja luoda terapeuttisia veto pituudella selkärangan ovat asianmukaiset. Työ taitava jooga opettaja, joka on koulutusta tällä kunnossa. Exolore aiheuttaa varovasti

  pullistumia levy on vakava vamma. Ei ole viisasta osallistua ryhmään Joogatunnin ellei se ole kohdistuvien vakavien vammojen tai se on hyvin lempeä, korjaavat luokka. Vältä luokkia, joissa saatat saada jostled tai on hyppy-selkä chatarangas, nämä jooga aiheuttaa ovat liian aggressiivinen pullistumia levy vammoja.

  Ihannetapauksessa työskennellä yksi-vastaan-yksi tai hyvin pienen ryhmän kanssa joogaopettaja olla varma et pahentaa injury.Start kanssa pysyvän aiheuttaa, kuten Tadasana tai vuori aiheuttavat, jotka eivät aseta painoa selkärangan muuta kuin painovoima. Jos tämä on liian tuskallista, on liian aikaista palata joogan harjoittaminen.
  Säilytetään Extension Jokainen Pose

  suojata pullistumia levy vahinkoa, on tärkeää luoda laajennus jokaisessa jooga aiheuttaa. Tämä tarkoittaa pidentämällä päälaen pois lonkat ja ulottuu lantion ja häntäluun alas pois rinnassa.

  Olitko vaipua alueen selkärangan, kun vahinko on sijoitettu, jotka voivat aiheuttaa tuskallinen puristus. Sen sijaan, ajattele liikkuvat ylös ja alas selkärankaa ja niiden hoitaja ruumiinosia päässä keskustasta, säilyttäen selkärangan käyrät. Säilytä käyrät niskan, yläselän ja alaselän ja terveen selkärangan.
  Push Wall ja alaspäin, koira aiheuttaa

  Kolme aiheuttaa joka luo terve pituus ja purkaa pullistumia levy sisältää push seinä-ja alaspäin, koira taitettava tuoli ja lattialla matto.

  edessä on seinä ja aseta kädet sitä, hartioiden leveys etäisyydellä toisistaan. Vaihe jalat takaisin ennen rintaan ja takaisin ovat rinnakkain lattialle. Pidä jalat aktiivisia piirtää kruunu päätä eteenpäin ja lähettää tailbone takaisin. Säilyä viisi vaille kahdeksan Hengitä.

  Siirrä taitettava tuoli, joka on propped selkä asettaa seinää vasten. Aseta kädet tiukasti ympäri sidesof tuolin istuimen ja kävellä jalat takaisin. Jälleen muodostavat suoran pöydälle. Tämä on pitoa. Säilyä viisi vaille kahdeksan Hengitä.

  Viimeksi, ota kädet matto, hartioiden leveys etäisyydellä toisistaan ​​ja lantionlevyinen etäisyydellä toisistaan. Paina kädet alas kun laajentaa tailbone pois rinnassa luoda veto pitkin selkäpiitä.