| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Opastettu Tone & Vibrational Meditaatio

  Lähettäjä William Congreve sanoi, "Musiikki hänellä hurmaa rauhoittaa villi rinta" ja tutkijat ovat havainneet, että todellakin, tiettyjä ääniä ja ääniä ihmisen ja luonnossa esiintyviä on kyky rauhoittaa ja parantaa kehon . Ohjattu meditaatio käyttämällä erityisiä ääniä ja ääniä on yksi tehokkaimmista tavoista helpottaa paranemista. Ääni on energiaa

  Jokainen ääni tai sävel kantautuu erityisesti tärinä tai sähköinen impulssi, joka voi vaikuttaa ihmiskehoon. Alusta lähtien aikaa, primitiiviset kulttuurit ovat luoneet välineitä luoda ääntä usko, että nämä äänet ja värinät tajunnantason luoda taikuutta ja muutoksen.
  Sound vaikuttaa kehon

  Ymmärtää, miten äänitehosteet ihmisille hyvin perustasolla, mieti laulaa pehmeästi vauvaa, kun rocking hänen nukkua, tai voima heviä tarmoa joukko kuulijoita. Mukaan Center for Neuroacoustic tutkimus ja California Institute for Human Science, mechanoreceptors elimistön kudoksissa muuttaa ääniaallot sähköärsyke. Nämä ärsykkeet tai resonanssia, voi terapeuttisesti vaikuttaa elimistön solujen.
  Ohjattu meditaatio

  Ohjattu meditaatio hyödyntää ohjaaja tai opettaja, tai tallennettu vuoropuheluun musiikkia, tonaalinen tärinää ja luonnon ääniä. Yhteisön koulutusorganisaatiot tai jooga koulut tarjoavat usein opastettuja Meditoinnista nimellinen maksu. Ohjattu meditaatio istunnot ovat saatavilla CD: kirjakauppoja koko luontaistuotekaupat ja Internetissä. Ohjattu meditaatio käytetään yhdessä musiikin sävyjä ja luonnon ääniä avulla käyttäjät voivat päästä syvälle valtioiden rentoutumista, joka voi lievittää stressiä.
  Visualisointi

  Toinen osa onnistunutta opastettuja sävy ja värähtelyjen meditaatio on visualisointi. Tämä osa on kuvattu yksityiskohtaisesti kirja "Creative visualisointi" kirjailija ja parantaja Shakti Gawain. Visualisointi käyttää mielikuvitusta nähdä tavoite sielunsa silmin, jolloin se energiaa ja ilmentää sen todellisuutta. Visualisointi käytetään tiekartan henkilön unelmia ja tavoitteita, luo positiivista energiaa elämässä, eikä keskitytä negatiivinen. Visualisoinnin yhdessä ohjattu meditaatio ja sävy on tehokas keino tuoda iloa ihmisen elämään.
  Menetelmät

  Voit käyttää useita menetelmiä luoda tonaalisen tärinää. Vocal sävyjä on käytetty antiikin ajoista lähtien muotoja laulamassa, laulaa ja hyräillä. Tiibetin laulavat kulhot useimmiten tehty metallista tuottaa selkeitä ääniä, jotka tehoavat hengellisen ja fyysisen kehon, kun kevyesti iski puinen nuija. Rummutus on tapa luoda sävy ja tärinä, joka resonoi kehon ja hengen. Orkesterimusiikkiin käytetään usein sekä Intian huilu. Menetelmää käytät on kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä, mitä ääniä ja ääniä tehoavat fyysistä, henkistä ja hengellistä itse. Yhdistelmä tonaalisen tärinää, visualisointi ja ohjattu meditaatio on tehokas tapa luoda muutosta ja rauhan, rentoutumista ja paranemista elämääsi