| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Studio Workshop Ideat

  Ideoita jooga työpajat ovat rajattomat, mutta ensin studion omistaja on varmistaa, että hän on hyvä idea hänen erityistä studio. Mukaan Lisa Mae Osborne, osaomistaja Bhaktishop, joogastudio Portlandissa, Oregonissa, "mikään ei ole masentavaa kaikille mukana kuin työpaja, jossa on kaksi ihmistä, varsinkin opettajalle." Jos studio seuraa opetuksia yksi haara jooga, hyvä työpaja oltava sopusoinnussa näiden opetusten tai antaa selkeä täydentää niitä. Terapeuttinen Työpajat
  workshop voisi keskittyä syvä backbends.

  Yksi suosittu idea on suunnitella työpaja keskittyy tietyn alueen elin. Amrita, joogastudio Portlandissa, Oregonissa, esittelee monia tällaisia ​​työpajoja. Viime tarjoukset sisältyy kahden tunnin jaksoissa kaulassa ja yläselän, lantion ja lantion ja keskeinen vahvuus /ryhti.
  Filosofia Työpajat
  workshop voisi perehdyttää opiskelijat Ganesha ja muut Hindu jumalia.

  sijaan työn fyysisen kehon, jotkut opiskelijat saattavat haluta viettää työpaja aikaa kaivaa joogan tekstejä. Jooga Kula, studio Berkeley tarjoaa koko opetussuunnitelman joogafilosofian. Valinnat ovat "Vedantan: Seeing ykseyden Being Beyond Illusions" ja "Tantra: Wheel of Divine Energy."
  Fusion Työpajat
  Varmista, että opiskelijat tietävät mitä he joutumassa.

  Usein studiot haluavat esitellä jotain erilaista opiskelijoille. Se voisi olla vähemmän tunnettu puoli jooga, fuusio, kuten jooga ja pilates tai jooga tanssia, tai jotain muuta, jotka kiinnostaisivat opiskelijoita. Jenny Gallagher, joogaopettaja Portlandissa, Oregonissa, korostaa kerroit opiskelijat tietävät, mitä he joutumassa. Mukaan Gallagher, "osallistujat tuntuu työpaja on onnistunut, kun he ymmärtävät, mitä odottaa. Markkinoinnin tulisi olla selvää, mitä työpaja ovat, kuten jos se on vain aiheuttaa, tai meditaatio, ja vaadittu kokemus."

  Workshop Travel
  Harkitse jooga loma.

  Joskus jooga studiot tai yksittäisten opettajien sponsori jooga retriittejä ja työpajoja kaukaisissa paikoissa. Costa Rica, Bali ja Havaiji ovat suosittuja jooga kohteisiin. Paikat kuten Kalani Oceanside Retreat Havaijilla sponsori kaikenlaisia ​​työpajoja ympäri vuoden.