| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Historia Jooga tanssi

  Jooga tulee sanskritin kieltä ja tarkoittaa "unioni" tai "liittyä ja yhdistää". Se juontaa juurensa 3000 vuotta sitten ja sitä käytetään käytännössä koko kehon hyvinvointia. Jooga yhdistää liikkeet ja asennot, tunnetaan asanat ja hengitys tekniikoita erilaisia, jotta kehon ja hengellinen. Tanssi on sisällytetty aiheuttaa ja asennot niiden joustavuutta ja liikkuvuutta koulutuksen ja viime aikoina on tuo jooga osaksi todellista tanssiliikkeitä. Hatha jooga on jooga liikkeitä; suosituimmista jooga kursseja opettaa Hatha jooga. Natya jooga on hengellinen tanssi jooga, joka alkoi Intiassa. Origins of Dance Jooga

  Intiasta peräisin tuoda harjoittajia korkeamman tietoisuuden tilaan, Natya jooga kehitettiin tuomaan ihmisiä lähemmäs itseään ja jumalia. Laajentamalla staattinen asanat, tanssija pystyi hallitsemaan karanas, jotka olivat erityisiä tanssin yhdistelmiä. He työskentelevät ryhti, asenne ja hiottu liikkeitä. Tarkoituksena tanssi on tuoda yhteen fyysisen, henkisen ja hengellisen itsensä.
  Yoga Tanssi Uskonnollinen kokemus

  Kuten monet perinteistä tanssia menetelmiä yksi tarkoituksiin on suhteuttaa tarina katsojia ja näyttää kunnia jumalia. Natya jooga on erityinen tanssi, tanssi Shiva sisällyttämään paljon autuaan tanssi kosmoksen. Koska jooga tanssi alkoi temppeleissä, se on vain pieni askel käyttää sitä sisällä uskonnollisia seremonioita ja rituaaleja. Padmaja Suresh, ohjaaja perinteisen intialaisen jooga tanssia toteaa, "In tanssi, nämä jumaluuksia pääsee ensimmäisen persoonan ottamalla niiden merkkiä, roolit, jaksot ja tapahtumia, toisen ja kolmannen henkilöiden kohtelemalla niitä muiden ihmisten tunteita rakkauden , vihaa, pelkoa, inhoa, huumoria, ihme, rohkeus, myötätunto joko käsittelemään niitä suoraan tai tiedottaminen niitä toisille kaikki läpi niiden kappaleita kiitosta ja kunnioitusta. "
  Yoga Tanssi meditaation muoto

  Sanotaan, että kun tanssijat täysin omaksuttava hengellinen rooli tanssi ovat sallittuja tilaan "no mind". Tätä termiä käytetään kuvaamaan meditaation muoto, jossa ajatukset eivät ole läsnä ja tanssija tai meditaatio taiteilija yksinkertaisesti esiintyy maailmankaikkeuden ja itsensä. Tanssija päästetään tämä meditatiivinen tila toivoo ylittämään fyysisen osaksi metafyysinen.
  Yoga Tanssi muoto Kauneus

  Jooga ja jooga tanssi jäljittelevät luonnon ja jumalat. Perinteinen kaavut ja värejä, on hidasta ja nesteen liikkeitä, kuvaavat kaikki kauneus tuodaan henkilö luoda tanssia. Jooga tanssi, kaikki sen symboliikka on edelleen taidemuoto, joka perustuu kauneuden liikkeitä kuvaamaan asianmukaista tietoa katsojia tai tanssija itse.
  Yoga omaksuneet moderneja tanssi

  Jooga on sisällytetty myös modernia tanssia. Jooga aiheuttaa perustuvat luonteeltaan ja liittyy hyvin luonnollisia liikkeitä. Päälle hyödyntäen jooga menetelmä koulutus tanssijan elimiä olla joustavampi, se on myös erittäin virtaava ja helppo sisällyttää enää tanssi kappaletta. Jopa breikki käyttää Cobra muodossa, tanssija kaatuu lattialle ja sujuvasti liikkuu kaulan ja pään ylös tukemaan itseään käsillään. Vuonna breikki, se tehdään paljon nopeammin kuin perinteiset jooga, mutta liikkeet ovat samat.