| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • National Jooga Sertifiointi

  Jooga on käytäntö, joka nai fyysistä, henkistä ja hengellistä elementtejä edistää yleistä hyvinvointia. Siihen liittyy monia tekniikoita ja filosofioita, ja vaatii koulutettu opettaja ohjata opiskelijoita tutkimuksessaan. Yksilöt saavat kansallisen jooga sertifiointi joko opettaa joogaa tai laajentaa omaa toimintaansa. Kansallinen jooga sertifiointi parantaa opettajan uskottavuutta ja auttaa avaamaan oven uusia työllistymismahdollisuuksia. Tarkoitus

  sertifiointi parantaa opettajan asema jooga yhteisössä. Se symboloi hallintaa jooga periaatteet ja tekniikat. Useimmissa studioissa ja kuntosalit tarjoavat Uinti palkata jooga opettajille kansallisen sertifiointi arvostettu ohjelma, joka kunnioittaa historiaa ja perinnettä joogan harjoittaminen.
  Tietoja Yoga Alliance

  Vaikka useat kansalliset ja kansainväliset organisaatiot tarjoavat joogaopettaja sertifioinnit, Yoga Alliance on johtava kansallisesti tunnustettu jooga järjestö Yhdysvalloissa. Se on ainoa järjestö, joka kannattaa laadun opetusta jooga opettajien käytännön sekä sen historiallisesta merkityksestä ja eduista. Se hyväksyy jooga kursseina tarjotaan jooga studiot ympäri maata, jotka sisältävät komponentteja linjassa sen opetuksen arvoja ja periaatteita. Osallistujat, jotka suorittavat Yoga Alliancen hyväksymä ohjelma saada kansallisen sertifioinnin ja tunnustusta rekisteröity joogaopettaja.
  Mitä sertifiointi edellyttää

  jooga opettaja sertifiointi-ohjelma opettaa osallistujille, miten tulla jooga opettajille ja mitä opettaa oppilaitaan. Tietoa siitä, miten toimia joogastudio ja mitä tarvitaan, jotta onnistuneessa jooga liiketoiminta on myös osa ohjelmaa. Joogaopettaja sertifiointi kursseja tyypillisesti opettaja tekniikoita koulutusta ja käytännön opetuksen menetelmiä, anatomia ja fysiologia, jooga filosofia, elämäntapa ja etiikka jooga opettajien ja seminaari ja havainnointia.
  Joogaopettaja Certification ohjelmat: Basic ja Tarkennettu

  Yoga Alliancen tunnistaa kaksi opettajankoulutuksen sertifiointi tasoilla - perus-ja. Basic jooga opettajankoulutuksen koostuu 200 tuntia tietenkin opetusta. Se on avoin kaikille tasoille opiskelijoiden ja ei edellytä ilmoituksen opetuskokemus. Kun kurssista, Yoga Alliance nimeää yksilöiden Rekisteröityneet joogaopettaja, tai RYT, 200 tasolla. Advanced jooga opettajankoulutuksen sisältää 500 tuntia tietenkin opetusta. Se vaatii osallistujat perustutkinnon suorittaminen, 200 tason kurssi tai vastaava. Lisäksi opettajien on oltava 100 tuntia opetusta kokemus. 500 tason kurssi kattaa saman opetuksen taitoja ja menetelmiä kuin peruskurssin, mutta viettää enemmän aikaa jokaisesta osasta, jotta opiskelijat tulevat pois ymmärtämään paremmin niiden käytäntöön. Jooga Liitot tunnustusta henkilöille valmiiksi kehittynyt kurssin RYT 500 tasolla.
  Yoga Teacher Training Programs

  luettelo rekisteröidyistä jooga kouluissa on tarjolla Yoga Alliancen . Lista auttaa yksilöitä löytää jooga opettajankoulutuksen rekisteröity Yoga Alliance. Yoga Alliance on myös opas valitsemalla joogaopettaja koulutusohjelman, joka parhaiten vastaa yksilön tarpeisiin. Yoga Alliance on kehittämässä tietokanta koulut tarjoavat stipendejä niiden opettajankoulutus. Kuten heinäkuussa 2010 tietokanta ei ole vielä käynnistetty. Nyt yksilöt vielä ottaa yhteyttä kouluihin suoraan tätä tietoa. Tietojen mukaan lähetetty Yoga Alliancen, organisaatio aikoo lähettää konferenssiin tietoa opettajille syventää käytännön lähikuukausina. Ei ole tällä hetkellä saatavilla "Yoga Journal" tai "Jooga + Joyful Living" lehdissä ja verkkosivuillaan.