| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Luettelo aiheuttaa Vuodesta Geri jooga

  Geri Halliwell alias Ginger Spice kuuluisan tyttöbändi Spice Girls, lyöttäytyi jooga kouluttaja Katy Appleton tuoda Geri ruumiin korkeus fitness kautta muuttava voima jooga. "Geri Yoga" on DVD tuotettu vuonna 2001 tekemä Geri rakkautta ja tietoa jooga yleisölle. Harjoitus on noin 90 minuuttia pitkä ja ominaisuuksia Katy Appleton opetus Geri ja mies, Nate, ja kävely niitä läpi asennot ja jopa korjata muodossa. "Geri Yoga" tuo tosielämässä tuntuu jooga video. Warm Up

  lämpenee on tärkeä osa minkä tahansa harjoitus. Geri Yoga käy läpi useita aiheutuu lämmittelyn aikana ja osa kestää noin 21 minuuttia. Se alkaa tuo jokaisen polvi rinnassa ja hengittää syvään. Harjoitukset sitten siirtyä lattiaan makuuasennossa vatsa kierre heti sen jälkeen kahden ja yhden jalan venyy. Harjoitus siirtyy puoli silta ja rauhoittava kobra aiheuttaa. Lopuksi on luonnollinen kehitysaskel välillä joutsen aiheuttavat alaspäin suunnattu koira, pieni syöksy ja jopa seisten.
  Aurinko ja Kuu

  osa DVD alkaa kahdella eri tyylejä "Sun Salutation" useita kertoja peräkkäin. Kuten nimi osoittaisi sen jälkeen useita "Moon tervehdykset", joka liikkuu puolelta toiselle sen sijaan eteen-ja taaksepäin sekä auringon.
  Strength

  Voima kestää noin 15 minuuttia ja sisältää seisoo puu aiheuttaa. Tämä osio on nopeatempoinen, pyöräilystä kotka, tanssija, vuori ja kaksi erillistä soturi aiheuttaa. Warrior helpottaa osaksi kolmio aiheuttaa ja sulavammin muuttuu laajennettu sivukulma aiheuttaa ennen laajakulma pysyvän eteenpäin mutka.
  Bliss

  Bliss sisältää vain lattia aiheuttaa ja on tarkoitus valmistautua elin jäähtyä. Se kestää noin 17 minuuttia. Makuuasennossa takana ryhmä alkaa pään polven poseerata yhdellä jalalla taipunut. Sen jälkeen alkaa istuma kierre ja istuu eteenpäin mutka. Harjoitus siirtyy takaisin Cobra, Lapsen aiheuttaa ja silta. Harjoitus siirtyy takaisin polvet rintaan lämmetä ja olkapää seistä, yksi vaikeimmista aiheuttaa mukana. Se päättyy polvillaan kalaa ja sieraimeen hengitys harjoituksia.
  Chill

  Chill kestää 10 minuuttia ja täydentää harjoittelun kokonaan ruumis aiheuttaa. On olemassa jonkin verran ohjattu meditaatio ja rentoutumista harjoituksia mukana tässä osiossa.