| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga kannat & Harjoitukset Joustavuus

  Jooga on harjoitus käytännössä peräisin fyysistä ja henkistä tieteenalojen, joka syntyi Intiassa. Se on yhdistelmä hengitys, meditaatio ja venyttely kantoja tarkoitus hyötyä kehon ja mielen. Joogan avulla voit luoda joustavuutta kehon urheilua tai arjen tarpeisiin. Laaja valikoima paikkoja, jooga voi auttaa sinua vahvistaa ja venyttää eri alueilla kehosta. Standing Half eteenpäin mutka

  ardha uttanasana, tai seisoo puoli eteenpäin aiheuttaa, on jooga kannan, jota käytetään valmistella ja siirtymistä uusiin asentoihin samalla auttaa venyttää. Paina kädet lattialle viereen jalat. Käytä joogatiiliä on päästä sormin, jos pääse lattialle. Kun hengittää, suoristaa kädet ja nostaa vartalo pois reidet. Panostavan kädet nostaa rintalastan pois maasta. Odotan nostamatta pää pystyssä. Tämä harjoitus auttaa venyttää vartalo samalla vahvistaa ydin lihaksia. Hieman taivuta polvia tai tue kädet joogatiiliä jos et halua, kun täyttämällä tämä aiheuttaa.
  Dolphin Pose

  Aloita matolla kädet ja polvet. Polvet on suoraan lantion ja hartioiden pitää olla yli ranteet. Curl varpaiden alla ja nosta polvia matosta, työntää lantiota kohti kattoa. Pidä polvet koukussa ja kantapäät ylös, mutta hitaasti pienempi kantapäät ja suoristaa polvet saada täyttä vauhtia. Paina kyynärvarret maahan ja laajentaa hartiat vielä venyttää. Panostavan kehon pois matto tehostamaan venyttää. Pysy tässä asennossa 30 sekuntia, kun syvään ja hitaasti. Tämä harjoitus auttaa venyttää yläselän samalla lisäämällä voimaa kädet ja jalat. Muista pitää pääsi ja älä anna sen painaa alas matto liian kovaa.
  Low Syöksy

  pieni syöksy tai anjaneyasana, on seisten harjoiteltu sisällä jooga. Tämä aiheuttaa venyttää reisien ja nivusten lihaksia työskennellessään ydin, niska, hartiat ja rinta. Aloita joko oikea tai vasen jalka eteenpäin - tässä esimerkissä, aloita oikea jalka eteenpäin. Polvi on sijoitettava suoraan yli kantapää. Laske vasen polvi maahan ja pitää oikea kanta paikallaan. Käännä päälle vasen jalka maahan ja työnnä se takaisin niin pitkälle kuin mahdollista, kunnes tunnet mukava venyttää jalat. Pidä vartalo pystyssä ja nosta kädet pään yläpuolella. Työnnä rinta ulos ja ympäri lapaluiden takaisin, kun suoraan eteenpäin. Hengähtää tässä asennossa. Kun seuraavan hengittää hitaasti takaisin pystyasentoon ja tekevät toista alhainen syöksy vastakkaisella puolella. Auttaa saldosi, ei tämä aiheuta päin seinää varpaat johtaa elintarvikkeiden koskettaa seinää.