| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Tyypit Asana Jooga

  Asana on sanskritin sanasta vartalon asento tai asento. Asanat ovat fyysinen käytäntö jooga liikunnan muodossa, toisin kuin jooga meditaatio, joka tunnetaan jooga nidra tai karma ja bhakti jooga. Viime vuosisadan useita erilaisia ​​asana jooga ovat löytäneet tiensä länteen. Suosituimpia ovat: Hatha jooga, Astangajooga, Bikram tai hot jooga, Vinyasa ja Iyengar. Kaikki tyylit perustuvat perinteisiin Hatha jooga, kuitenkin jokainen on oma vaihtelut tyyliin. Hatha Yoga

  sana Hatha tarkoittaa tasapainotus henkistä ja fyysistä energiaa. Hatha jooga käsittää sarjan asanat yhdessä pranayaman tai hengitys tekniikoita. Hatha jooga luokassa on yleensä hidasta tahtiin, jossa on paljon venyttely ja hengitys ja päättyen hiljaista aikaa meditaation nimeltään Savasana tai ruumis aiheuttaa. Tässä vaiheessa keho muuttuu rento, syke laskee, verenpaine usein laskee ja mieli rauhallinen ja rento.
  Astangajooga

  Astanga on myös joskus kutsutaan voiman jooga, koska se on intensiivisen harjoittelun ja nopeatempoinen muoto Hatha. Astanga on asetettu useita harjoituksia suoritetaan aina samassa järjestyksessä ja aina jatkuvasti liikkuvat yhdestä aiheuttaa seuraavaan. Vuonna sanskritin, Astangajooga tarkoittaa kahdeksaa pitkäjäseninen polku kuvatulla Patanjalin jooga sutrien.
  Bikram Yoga

  Tunnetaan myös nimellä hot jooga, Bikram jooga suoritetaan huone, joka kuumennetaan 104 asteeseen. Se koostuu 26 jooga asennot ja kehitti Bikram Choudhry alkaen Hatha jooga. Ajatus korkea lämpötila on, että jos keho on lämmin se voi olla joustavampi ja enemmän hiki, enemmän myrkkyjä vapautuu kehosta.
  Vinyasa Flow

  Vinyasa jooga luokat ovat yleensä tehty sarjan jooga asanat suunniteltu virrata yhdessä ja usein Vinyasa virtaus luokkiin kuuluu useita eri aurinko tervehdyksiä. Perustuu myös Hatha, sana Vinyasa tarkoittaa hengityksen synkronoitu liikkeitä. Vinyasa virtaus liikkeet liittyvät hengitys ja luokat voivat vaihdella lempeä virtaava liikkeitä tiukempi rutiinit, riippuen opettaja.
  Iyengarjoogassa

  BKS Iyengar suunniteltu tähän nimenomaiseen tyyli jooga puolivälissä 20-luvulla Intiassa, kun hän löysi monet hänen oppilaansa voinut suorittaa perinteisen asanat aiheutuneiden vammojen vuoksi tai joustamattomuus. Iyengarjoogassa käyttää rekvisiittaa kuten huopia, lohkot ja hihnat auttaa vähemmän joustavaa saavuttaa tavoitteensa ja keskittyy oikea suuntaus.