| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Dahn jooga harjoitukset

  Dahn jooga, tai "Dahnhak" on Korean sekoitus venyttely, meditaatio ja hengitys harjoituksia. Sen ensisijaisena tarkoituksena on lisätä energian, mukaan Dahn Center Association ry. Se pyrkii myös kouluttaa ammattilaisten energiasta, energian virtausta ja miten sitä käytetään lisäämään henkilökohtaista potentiaalia. Se oli rekonstruoida nykyaikana by Ilchi Lee mielen ja kehon koulutusta, joka sai alkunsa antiikin Koreassa. Perusteet

  ensimmäiset harjoitukset kannustetaan Dahn Yoga ovat yksinkertaisia ​​liikkeitä tarkoitus auttaa kehon. "Ravistamalla" on nopeasti liikkuvat käsi, jalka, jalka tai koko kehon eteenpäin ja taaksepäin lisätä veren virtausta. "Silittäminen" on toistuvasti koskettamalla kevyesti tai nopeasti koskettaa kehon osien, kuten käsivarteen tai rintaan. "Kääntyvä" edellyttää saattamisesta sekä kädet 90 asteen kulmassa ja yksinkertaisesti kiertämällä elin virrata energiaa ja hengitys. "Venyttely" on perus liike, joka lämmittää lihaksia, kuten nostamalla kädet yhteen jalat yhdessä, hengittää syvään. Vaikka uloshengitys, taivuta runko kädet vielä levällään, ja yrittää koskettaa jalat.
  Energisoiva hengitys Work

  energisoiva hengitys työ on meditaation muoto. Hengityksen eri tahtiin ja eri ruumiinosat, voit lisätä energian ja hapen virtausta kehossa. Vuonna syvä hengitys, täyttää keuhkot hapella; matalassa hengitys, matkivat huohottaen nostaa sykettä ja lisää veren virtausta.
  Ki Energiaherkkyysanalyysi koulutus

  Ji Gam, liikunta auttaa lääkärin tietämystä energian virtausta, tehdään sen jälkeen perus harjoituksia varmistaa kehon on löysä ja ei ole tukoksia energiaa. Sit rukouksessa asennossa kädet erotettu kaksi tuumaa. Keskittyminen ja keskittymällä käsissä, yritä surround kädet kirkas valo. Saatat tuntea lämpöä, pistelyä tai magneettinen vetovoima käsien välissä. Käsien pitäisi pysyä erillään. Tästä yritä keskittyä tuo kädet lähemmäs toisiaan ja kauemmas toisistaan ​​ilman tietoisesti liikkuvat kädet.