| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yoga aiheuttaa tytöille

  Jooga parantaa kehon kuva, asento, kuntoisille ja auttaa lievittämään stressiä. Tytöt joutuvat usein kohteena huono kehon kuvia. Yhdeksänkymmentä prosenttia tytöt haluavat muuttaa niiden ulkonäköä ja tarkemmin sanottuna, kehon paino. "Käytäntö jooga, jossa mielen ja kehon yhteys on edistettävä, on luova ja mahdollisesti onnistunut tapa tyttöjen kehittää positiivista kehonkuvan", sanoo tohtori Elissa Gittes of lastensairaala Pittsburgh. Puu aiheuttaa
  puu aiheuttaa edistää perus ketteryyttä ja tasapainoa.

  Seiso jalat yhdessä ja kädet sivuille kehon, rento mutta suora. Tuo kädet ylös hitaasti ympyrän muotoon ja tuo kädet yhteen rinnan edessä. Nosta käsivarret, pitämällä kädet yhteen, kunnes kädet ovat lähes suoraan pään yläpuolella. Siirrä paino oikea jalka ja taivuta vasen polvi, jolloin vasen kanta oikealle ylös sisempi reiteen. Jos henkilö ei voi saada vasemman kantapään että korkea oikeassa reidessä on hyväksyttävää laskea vasemman kantapään mukavaan asentoon säilyttää aiheuttaa. Paina kantapää vasen jalka oikeaan reiteen ja suuntaa vasemmalle varpaat kohti lattiaa. Tuo kädet takaisin alas niin, että kämmenet koskettavat edessä rinnassa. Pidä aiheuttaa taas hengittää syvään yhden minuutin ja varovasti takaisin alkuasentoon vapauttamalla vasen jalka. Toista paino vasen jalka.
  Pyörinyt Head polvi Pose

  pyörinyt pään polvi aiheuttaa auttaa rauhoittamaan henkilö aikana intensiivistä hormonaalisia muutoksia, kuten kuukautiset, vaihdevuodet ja raskaus. Istu lattialla jalat levällään. Taivuta vasen polvi tuo tasainen jalka ja painamalla se oikea reisi. Kääntää päätä vasemmalle kun tavoittaa oikea käsi ja oikea jalka. Tuo vasen käsi ylös ja sen ympäristössä päästä kohti oikea jalka tulossa puoli venyttää. Tuo oikea kyynärpää kohti lattiaa ja vasemmalla Bicep rinnalla korvaan. Hengitä ja kun hengittää varovasti kierrä ylävartaloa kohti kattoa tuo pää haarojen välistä. Pidä tämä aiheuttaa, kun hengittää syvään 30 sekuntia ja toista toisella puolella.
  Soturi aiheuttaa II
  täysin laajennus soturi aiheuttaa auttaa tasapainossa.

  soturi aiheuttaa II auttaa parantamaan kehon tasapainoa. Seiso jalat kaksinkertainen hartioiden leveydellä toisistaan, jossa oikea jalka kääntyi hieman ja vasen jalka on 90 asteen kulmassa. Hitaasti nostaa kädet ylös, ojossa ja yhdensuuntainen lattian olkapään korkeudella. Kun uloshengitys, taivuta vasen polvi yli vasen nilkka ja katsoa ohi ojennettuun vasemmalla kädellä. Jos pystyy, henkilön tulisi nöyrtyä tarpeeksi pitkälle, jotta vasen reisi vaakatasossa. Hengitä syvään viisi Hengitä hitaasti ja tuoda kehon takaisin alkuasentoon. Toista toisella puolella.