| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Luettelo jooga kannat

  Jooga on ikivanha järjestelmä venyttely, hengitys ja meditaatio, joka syntyi Intiassa. On monia jooga aiheuttaa tai asana, jotka lisäävät joustavuutta ja voimaa samalla edistää syvä hengitys ja henkinen painopiste. Jooga aiheuttaa ovat kantoja, jotka aiheuttavat vetoa tiettyjä kehon osiin, mutta voidaan säilyttää pitkiä aikoja muuten rento tilassa. Shavasana

  shavasana tunnetaan myös ruumis aiheuttaa. Litteänä selällään kämmenet ylöspäin ja jalat kääntyi ulospäin. Tämä kanta saavuttamiseksi käytetään erittäin syvä valtioiden rentoutumista. Harjoitellessaan shavasana, sinun pitäisi keskittyä mieltäsi rentouttava jokainen osa kehosta kokonaan.
  Padmasana

  Padmasana on muuten kutsutaan lootusasennossa. Istu lattialla selkä suorana ja rajat jalat, yksi kerrallaan, asettamalla päälle vasen jalka päällä oikealla reiden kanssa ainoa ja jalka ylöspäin. Toista prosessi toisella osuudella. Levätä ranteet polvillaan ja sulje silmäsi. Hengitys syvään ja keskittyä clearing mielesi. Padmasana käytetään pääasiassa meditaatio asentoon.
  Halasana

  Halasana tai aura aiheuttaa, tapahtuu makaa selällään kädet teidän puolin . Nosta jalat suoraan ylös ja pään yli koskettaa maata pään taakse. Tämä aiheuttaa ulottuu alaselän ja niskan lisäten veren virtausta pään ja kaulan.
  Sarvangasana

  Sarvangasana tai olkapää seistä aiheuttaa, on yksi Ensisijainen aiheuttaa Hathajoogassa. Se tapahtuu makaa selällään kädet teidän puolin, kämmenet alaspäin. Nosta jalat suoraan ylös ja nosta sen jälkeen takaisin vauhtiin. Laajenna jalat suoraan ylös ilmaan ja varmistaa, että selkä ja jalat muodostavat suoran linjan lattialle. Tämä aiheuttaa lisää veren virtausta pään, kaulan ja ylävartalon venyttämällä lihaksia ja jänteitä niskaan.
  Dhanurasana

  Dhanurasana tai keula aiheuttaa, on rasittava aiheuttavat joka stimuloi toimintaa sisäelimissä sijaitsee vatsan. Litteänä vatsaan ja taivuta jalat polvista. Tartu nilkkojen jokaisen käden ja flex kehon kuin jousi. Kun tehdään oikein, painosi tuetaan vatsaan. Tämä aiheuttaa tulisi pitää viidestä kymmeneen sekuntia kerrallaan.