| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga kannat Kids

  Jooga on potentiaalia auttaa lapsia kehon kuva ja mielenterveys. Se edistää suurempaa tietoisuutta heidän fyysistä ja psyykkistä valtiot, ja se voi auttaa parantamaan sekä. Jooga pitää lapset joustava ja kunnossa, ja yhdistettynä rentouttava tai mietiskellen elementtejä, se tarjoaa lapsille mahdollisuuden parantaa itseluottamusta, keskittymistä ja yleistä terveyttä. Yksinkertainen positiot

  opettaa lapset miten jooga kantoja, aloittaen joitakin helpompaa aiheuttaa voi auttaa rakentamaan luottamusta ja sekä perehtyneisyys jooga ja kehoaan. Vuori aiheuttavat tarjoaa lähtökohdan, sillä se mahdollistaa lapsille hidastaa ja alkaa kuunnella kehoaan. Muut helppoa ja lapsiystävällisiä aiheuttaa muun muassa puu aiheuttaa ja ruumis aiheuttaa. Lapsen aiheuttaa myös on hyvä rauhoittava työkalu lopussa lasten jooga käytännössä, koska se saattaa houkutella heitä rentoutumaan enemmän kuin yrittää valehdella vielä ruumis aiheuttaa. Nämä yksinkertaisempi aiheuttaa tarjoavat mahdollisuuden kannustavat lapsia visualisoida elementtejä aiheuttaa, kuten puun juuret tukevasti maahan myrskyn aikana, joka parantaa keskittymistä ja rentoutumista. Aiheuttaa esimerkiksi soturin aiheuttaa, ja sen muunnelmia, ja aurinko tervehdys järjestyksessä voi auttaa kanava lasten hermostunut energiaa, ja nämä aiheuttaa myös suhteellisen helppo selittää lapsille.
  Eläinten positiot

  Young lapset hyötyvät erityisesti yrittää jooga aiheuttaa, jotka muistuttavat heidän suosikki eläimiä. Lisätty visualisointi eläinten auttaa lapsia uppoutua aiheuttaa. Cobra aiheuttaa, alaspäin koira, kissa /lehmä aiheuttaa ja leijonan aiheuttaa kaikilla on kuvia ja tarinoita, jotka voivat mennä yhdessä aiheuttavat ohjeita ja auttaa lapsia innostua jooga. Sopeutua muihin aiheuttaa saada eläinten kaltaisia ​​ominaisuuksia - esimerkiksi soittaa puu aiheuttaa "flamingo aiheuttaa" tai soita silta aiheuttaa "hämähäkki aiheuttaa." Eläinten aiheuttaa myös opettaa lapsille merkin oppitunteja, kuten ottaa vahvuus leijona tai kärsivällisyyttä ja armon flamingo.
  Meditative positiot

  Restorative jooga aiheuttaa yhdistettynä hengitys tekniikoita voi opettaa lapsille hyöty käyttämällä meditaatio jooga. Vaikka te kutsutte sitä hiljaista aikaa tai rentoutumista, hyödyt ovat samat. Käyttö aiheuttaa kuten ruumis aiheuttaa, helppo aiheuttaa tai sankari poseerata syvä hengitys ja opastettuja rentoutumista auttaa lapsia oppimaan keskittymällä taitoja sekä vähentää stressiä. Meditatiivinen aiheuttaa auttaa hyperaktiivinen lapsia hidastaa ja keskittyä, ja he voivat auttaa kaikkien lasten tervettä minäkuvaa.