| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Paras Kids Yoga Videot

  Jotkut vanhemmat olisi yllättynyt nähdessäni heidän energinen lasten ihastunut jooga. Kun jooga on opettanut ohjaajia, jotka ymmärtävät, mitä kaappaa lasten huomion, lapset voivat rakastaa jooga ja todella odotan tee sitä. Jotkut videot opastaa lapsia ja vanhempia miten jooga yhdessä kotona omassa olohuoneessa. Lapset eivät ymmärrä fyysisen ja psyykkisen hyödyt jooga, mutta äiti ja isä varmasti tehdä. Yogamazing

  "Yogamazing: Jooga Kid meille kaikille", jooga opettaja Chaz Rough, on video vanhemmille ja lapsille nauttia yhdessä. Karkea, ohjaaja, laulaja-lauluntekijä ja lastenkirjailija, opettaa lapsia jooga aiheuttaa läpi luovaa leikkiä ja typeryyttä, kuin ottaa ne teeskennellä ne ovat eläimiä, kun ne kehittävät voimaa ja joustavuutta. Jotkut aiheuttaa nimenomaan lapsesi sinun kanssasi. Mukaan Omega, tämä video oli yksi Yoga Journalin toimittaja Valintoja 2002.
  Yogakids: Silly rauhoittaa ikäisille 3-6

  "Silly rauhoittaa" on osa palkittu "Yogakids" video-sarja, jota johti luoja Marsha Wenig. Wenig opettaa lapsille taiteen jooga kautta mielikuvitusta pelata ja jooga aiheuttaa lisätä kestävyyttä, voimaa ja joustavuutta. Wenig on äiti ja entinen opettaja. Lapset pomppia ympäri huonetta hetkeäkään ja rauhallisesti istua Criss risti matot ottaa tauko seuraavaan. Tämä tasapaino toiminnan pitää lapset mukana.
  Yogakids: ABC: n ikäisille 3-6

  "ABC" Marsha Wenig neuvoo lapsesi jooga ja kehittää heidän jooga taitojaan niiden ABC klo alligaattorit chomping muodostumiseen Y jojo aiheuttaa. Lapset oppivat katselemalla ja jälkeen Wenig ja muiden lasten osoittaa.
  Rodney Yee: Yoga Journalin Perhe Jooga

  "Family Jooga" on jooga video johtama jooga opettaja Rodney Yee, hänen vaimonsa Donna Fone ja heidän lapsensa. Yee käskee ohjelmaa kaikenikäisille ja opettaa perheiden miten ne voivat sisällyttää jooga yhdessä perheenä, mutta leikkisällä tavalla. Lapset ja vanhemmat kehittää itseään henkisesti ja fyysisesti kuin perhe.