| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vinkkejä parantaa Handstand

  Aloittelijalle, juuri joutumassa käsillään ja pitämällä aiheuttavat on saavutus. Mutta kun olet oppinut perusasiat, voit tehdä parannuksia lomakkeeseen pitää käsillään enää. Olipa handstands ovat osa jooga käytännössä, voimistelu hoito tai vain temppu, elementit päästä ja pysyä hyvän käsillään pysyvät samana. Käytännössä

  Holding käsillään muutaman minuutin kerrallaan auttaa kehittämään lihaksia sinun pitää asentoon jopa pidempään, kuten hartiat, kädet ja vartalo. Suorita käsillään lähellä seinää, jotta voit levätä jalat seinälle jos alkaa menettää tasapainon. Tehdä käsillään jokapäiväistä, harjoitellaan hyvän tavan kehittää lihasten muisti, joka lopulta on helpompi suorittaa vakaata ja tasapainoista handstands.
  Vahvistaa ryhtilihakset

  vahvistaminen alaselässä ja vatsan lihakset auttavat pitämään kehon suorassa, kun pidät käsillään. Vahvistaa näitä lihaksia, käytännössä handstands ja suorittaa harjoituksia, jotka keskittyvät ydin lihaksia, kuten Pilates.
  Push kyynärpäät

  Vaikka käsillään Työnnä kyynärpäät ja olkavarret hieman toisiaan kohti. Tämä pitää kyynärpäät liikkuvat ulos ja horjuttaa saldosta. Tie jooga hihna olkavarren ennen kuin suoritat käsillään muistuttaa sinua pitämään kyynärpäät työntää sisään
  Press jalat

  Paina jalat yhdessä, kun olet suorittaa käsillään. Muutto kumpikin jalka kohti kehon keskustasta vakauttaa ydin ja auttaa pitämään kehon suorassa ja tasapainossa, kun jalat ovat ilmassa. Kun olet potkittiin ylös käsillään, liikuttaa jalkoja yhtenä kunnes olet valmis tulemaan ulos aiheuttaa.
  Käytä Fingers For Balance

  Voit pitää saldosi käsillään säätämällä sormilla, aivan kuin siirrät varpaat hieman, kun tasapainottaa toinen jalka. Jos tunnet itsesi menettää saldosi käsillään, lisätä tai vähentää kuinka kovaa painat sormiasi lattiaan. Pidä molemmat kädet puristetaan lattiaan sama paine, jossa sormet levitä ja eteenpäin.
  Suoraan, ei Stiff

  Pidä kehon suorassa, kun teet käsillään, mutta ei lukita niveliä, erityisesti polvet ja kyynärpäät. Kun elimistö on jäykkä, se on vaikea tehdä pieniä liikkeitä tarpeen säilyttää tasapaino. Keskittyä tekemään kehon joustava ja vilkasta. Jos pidät kehon jäykkä, koska pelkäät kuuluvien ja loukkaa itsensä, laita tyynyjä ympärilläsi lieventää kaatumista.