| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga Harjoitukset hehkuvan ihon

  Joogan säännöllisesti voi johtaa pehmeämpi iho ja hehkuva iho, mukaan monista lähteistä. Jooga kyky lisätä verenkiertoa kasvot ja auttaa vapauttamaan myrkkyjä verenkiertoon anna sen virkistää mielen ja kehon samalla tuo hehku-asiakkuutta ravinteita ihon pinnalle. Tämä voi heikentää ryppyjen muodostumista ja tasaisempi, kiinteämpi iho, monet joogit uskovat. Headstand
  Headstand

  Holding headstand aiheuttaa on yksi tehokkaimmista tavoista ylinopeutta bloodflow pää ja kasvot. Tämä kanta estää notko ihoa ja auttaa pullea juonteita väliaikaisesti kääntää painovoiman vaikutus. Se parantaa ruoansulatusta ja tulvia kasvot ja aivojen energiaa rehevillä verta. Mukaan Lexiyoga.com, headstand aiheuttavat on paras tapa parantaa kasvojen kirkkaus.
  Bow Pose
  Bow Pose

  aiheuttavat, jossa runko on taivutettu taaksepäin muotoon keula, avaa rintakehää perusteellisesti ja edistää samalla ruoansulatuskanavan ja avautuminen keuhkot saavat enemmän happea. Tarttumalla molemmat jalat ja kevyesti edestakaisin edestakaisin vatsa vahvistaa ja ulottuu koko selkärangan ja ydin ja vapauttaa myrkkyjä verestä ja ihoa.
  Warrior /Syöksy
  soturi aiheuttaa

  Warrior on kalorinkulutusta, jalka-vahvistaminen isometrinen siirto, joka ulottuu takaisin ja rinnassa ja avaa lantiota. Vapauttamalla keuhkot ja munuaiset, tämä aiheuttaa tuo vahvempi verenkiertoa sydämen ja kasvot, mikä hehkuva iho, jossa lisäetuna pehmentänyt jalkoja.
  Spinal Twist
  Spinal Twist

  selkäydin kierre, jossa voit suorittaa joko istuen tai makuulla ja kiertämällä ylävartalon, toimii parantaa ihon sävyä venyttämällä, puristamalla ja edistää sisäelinten liikkeen aikana. Kun kierre vapautuu, ruoansulatus paranee ja hapekasta verta ja ravinteita tulva koko kehon ja kasvojen. Lexiyoga.com suosittelee tilalla kierre vähintään 6-10 syvään henkeä maksimaalisen hyödyn.
  Child Pose

  tämän aiheuttaa, polvistua lattialle ja taita elin puoli, rinnassa polvet samalla laajentaen kädet edessä ja asettamalla otsaasi niin lähellä maahan kuin mahdollista. Tämä aiheuttaa vapauttaa stressiä, rauhoittaa aivot ja pehmentää ihoa. Ihon hallussapidon etuja tämä aiheuttaa 15 minuuttia ovat yhtä 1 tunti unta, mukaan Ihonhoito Kauneus Zone.
  Plow Pose
  Aura Pose

  suorittaa Auran aiheuttaa, makaa vatsallaan ja työnnä ylävartaloa ylös venyttämällä päätäsi kohti kattoa. Tämä aiheuttaa lisää joustavuutta ja auttaa edistää kilpirauhanen, joka ohjaa kehon hormonitasot. Hallinta hormoneja elimistöön on avain parempaan ihosairaus sisältä ulos, mukaan Ihonhoito Kauneus Zone. Kyntää aiheuttaa soveltuu paremmin aine-ja syventävät jooga harrastajia.