| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Vesi jooga harjoitukset

  ainutlaatuinen veden ominaisuuksia, mukaan Cynthia Bialek Jooga pystyssä, jotta ihmiset kaikkien kunto tasoilla turvallisesti nauttia jooga aiheuttaa veden alla. Turvallisempi vaihtoehto joillekin poseeraa maalla, vedessä jooga parantaa joustavuutta, tasapainoa ja voimaa samalla rauhoittaa mielen. Tarvittaessa käytettävä vesi kengät pitämään tasapainossa vedessä ja vain käytäntö johtaa syvyydessä, jossa olet mukava. Sun Salutation

  aiheuttaa tarkoituksena on avata mielen, kehon ja henkinen tietoisuus maailmankaikkeuden mukaan Human Kinetics. Se on helppo sovittaa vettä. Seistä rinta-rinnan-tason vesi toinen jalka edestä muita vakauden aikaansaamiseksi. Sopimuspuolen vatsalihakset, ahdin selkärangan luonnollisessa asennossa, jossa rinnassa nostetaan ja lapaluiden alas ja takaisin. Paina yksi jalka takanasi ja taivuta edessä polven kuin syöksy, molemmat kädet yläpuolella. Pidä muutaman sekunnin, sitten palata alkuperäiseen asentoonsa. Toista harjoitus toisella jalalla, vuorotellen edestakaisin kahdeksan 16-sekvenssit.
  Bow ja Arrow soturi aiheuttaa

  aiheuttavat mukaan Human Kinetics, on tehokas aiheuttaa joka vahvistaa liikerataa koko kehon. Aloita jalat levällään ja oikea polvi vääntynyt. Teidän edessä polvi olisi yhdenmukaistettava suoraan yli nilkan, selkä jalka osoittautui. Kantapään edessä jalka olisi riviin kaari selkää jalka. Tavoittaa suoraan ulos vasen käsi ja päästä oikealle kohti vasemmalla kädellä. Vedä ikään kuin piirustus nuoli takaisin keula. Toista kahdeksan 16 sekvenssit. Siirrä ja toista nämä liikkeet toiseen suuntaan.
  Cobra

  Mukautettu kerroksessa versio maalla, vedessä kobra aiheuttaa käyttää puolelle altaan pidentää ja venyttää vatsa-ja selkälihaksia. "Naisten terveys" Magazine neuvoo, että voit venyttää pitemmälle eteen ilman lattialle eteesi, niin tämä aiheuttaa toimii hyvin veteen. Seiso altaan reunalla jalat noin 2 metriä seinästä Aseta kätesi ja käsivartesi tasainen vastaan. Katso ylös ja venyttää taaksepäin, nouse ylös päin varpaiden, ja pidä tätä poseeraamaan muutaman Hengitä.
  Stork

  Koska vesi helpottaa pitää saldosi , harjoitellaan haikara aiheuttaa on enemmän nestettä täällä kuin maalla. "Naisten terveys" Magazine ilmoittaa, että tämä aiheuttaa vedessä tarjoaa syvempää venyttää. Seisomaan ja nosta toinen jalka polvi taivutettuna. Reiden pitäisi olla samansuuntainen altaan pohjalle. Pidä varpaat ja paina vastapäätä kantapää osaksi lattiaan. Napata kohonnut jalka kädellä samalla puolella ja venyttää jalka eteen. Pidä muutaman Hengitä, sitten palata alkuperäiseen aiheuttaa. Vaihtaa jalat ja toista tämä aiheuttaa.