| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Basic jooga Venyy

  Jooga tiedotteet stressiä ja jännitystä kehossa. Se on rentouttavaa ja energiaa lisäämällä. Eri aiheuttaa tarjoavat eri alojen venyttely kehon. Alueet, jotka venyä ovat olkapään lihaksia, jalat, takareisien, vasikat, selkä ja vatsan lihaksia. Hyödyt otetaan joogaa tai harjoitellaan aiheuttaa Pelkän rentoutuminen, stressin vähentämiseen, rakennus ylävartalon voimaa, vahvistaa alavartalo, kehittää tasapainoa, koordinaatiota ja keskittyminen ja meditaatio. Bridge Pose

  silta aiheuttaa on venyttää joka auttaa rakentamaan alavartalon voimaa ja vahvistaa ydin kehon. Tässä aiheuttaa, jalat ja lonkat ovat tärkeimmät työntekijät. Silta aiheuttaa on tarkoitus rentoutua kehon ja vähentää stressiä. Ensinnäkin, selällään, polvet koukussa, jalat yhdessä, kädet vierelläsi ja kädet lattialle. Nosta lantio ylös pois lattiasta, jalat pysyvät paikoillaan. Pysy asennossa kun nostat kädet pään päällä. Käyttämällä rekvisiitta tämän harjoituksen aikana on suositeltavaa. Jokainen, joka kärsii polven tai selkävamman pitäisi kokeilla tätä.
  Fish Pose

  kalat aiheuttavat tarkoituksena on vapauttaa jäykkyys niska-hartiaseudun lihaksia. Tämä aiheuttaa myös suunniteltu auttamaan joustavasti. Tämä aiheuttaa laajentaa rintakehää, lisää keuhkojen kapasiteettia ja auttaa syvä hengitys. Makaa selälläsi ja pitää jalat suorana. Pidä jalat yhdessä ja huolellisesti aseta kädet alle reisien. Laita kaikki paino päälle kyynärpäät ja hengittää. Arch selkää ja pudota päähäsi. Hengittää ja hengittää syvään, pitäen ylävartalo ja jalat rentoina. Loppuun, nosta päätäsi ja sitten laita se takaisin alas. Ota kädet pois alta reisien.
  Bow Pose

  keula aiheuttavat tarkoituksena on parantaa yleistä ryhtiä kehon ja vahvistaa lihaksia takaisin. Tämä harjoitus auttaa saamaan selkäranka ja laajentaa rinnassa. Makaa vatsasi kanssa pää alaspäin ja kädet vierelläsi. Tuo polvet lähellä pakarat ja napata nilkat. Laita kaikki paino vatsaan eikä teidän lantion alueella. Nosta polvet hieman korkeampi vetämällä nilkkojen kädet. Hengitä sisään ja ulos säännöllisesti, kasvaa venyttely rinnassa.