| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Intensiivinen koulutus jooga

  Dive syvälle jooga käytännössä osallistumalla jooga opettajien koulutukseen. Aiotteko opettaa joogaa tai ei, ei ole parempaa tapaa tehostaa teidän käytännössä sitten opetella opettaa sitä syöt, nukkua, ajatella ja hengittää jooga päivittäin aikana asuin koulutusohjelma. Tyypit

  On olemassa useita tyylejä jooga, joten se on syytä tutustua näihin ennen valintaa koulu, jossa voit kouluttaa. Kaikki jooga tulee yhdestä ikivanha perinne, mutta ajan myötä käytäntö on mukautettu eri tavoin huomioon eri intressit. Yhteinen tyylit ovat Astanga, Bikram, Iyengar, Ananda, Integral, Kripalu, Kundalini, Sivananda Vinyasa ja voimaa. Jotkut käytännöt ovat hitaampia ja kiinnittää enemmän huomiota anatomia ja yksityiskohtaisesti, kun taas toiset ovat nopeammin tai korostaa käyttöä hengenvetoon keskipisteenä.
  Sijainnit

  perustettu jooga ashrams (jooga retriittejä), kuten jooga Works, Sivananda Jooga Centers, Integral Yoga Centers ja Kripalu School of Yoga, tarjoavat asuin jooga koulutusta Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Global paikoissa voi olla tapa lisätä ainutlaatuinen kulttuuri-kokemuksen koulutusta. On usein vapaa-aikaan liittyvää koulutusta voit tutustua lähiympäristöön. Jos yrität leikata kustannuksia, valitsemalla sijainti lähellä voit vähentää matkakulut.
  Mitä odottaa

  aikana jooga opettajien koulutusta, voit odottavat yleensä herätä aikaisin, harjoitella jonkinlainen meditaatio ja /tai laulamassa, syödä kasvisruokaa, joogaa asennot - Asanas - useita tunteja päivässä, oppia ja hengitysharjoituksia - Pranayama - ja suorittaa joitakin yhdyskuntapalvelu vuonna ashramissa. Jooga sertifiointi, jooga koulutuksia on oltava 200 tuntia opetusta, joka leviää yleensä yli neljä viikkoa. Sinulle annetaan vaihtoehtoja majoitusta, jotka vaihtelevat retkeily ottaa oma huoneessa on oma kylpyhuone. Normaalisti Ashramin on myös sääntöjä he odottavat osallistujia noudattamaan heidän koulutuksensa aikana, kuten pidättäytymistä tupakointi ja juominen kofeiinia.
  Huomioita

  Nämä kurssit ovat voimakkaita . Sekä energisoiva ja hauskaa, joogaopettaja koulutuksia voi olla fyysisesti ja henkisesti vaativaa. Muista hyödyntää käytettävissä olevat palvelut ja tilat, joihin voi sisältyä saunat, ayurveda hierontaa, neuvontaa ja yksityisiä kokouksia ylimmän opettajien tai Swamis asuinpaikka. Tarkista lääkäriltä vahvistaa, että intensiivinen jooga koulutus sopii sinulle, varsinkin jos sinulla on erityisiä terveyttä, lääkitystä tai ovat raskaana.
  Edut

  hyödyt jooga ovat moninaiset. Mukaan Yoga Alliancen, koulutukseen ja tukiorganisaatio jooga Yhdysvalloissa, jooga tarjoaa tällaisia ​​etuja helpotusta stressiin, kivunlievitystä, joustavuutta, parempaa hengitys, lisääntynyt vahvuus, painonhallinta, parempi vaihdantaan, sydän ilmastointi ja sisäistä rauhaa.

  Famous Ties

  Lukemattomat julkkikset käytännössä ja puolestapuhuja hyödyt jooga. Yksi esimerkki on muusikko Sting, joka vuonna 1995 haastattelussa "Yoga Journal" oli seuraava tarjota hänen oma intensiivinen jooga käytännössä:

  "Kun en todellakaan minun Jooga aamulla, minulla on enemmän energiaa päivänä. saan enemmän aikaiseksi. Mieleni on enemmän koostuu. On enemmän etuja se kuin olisin uskonut. Ne eivät ole vain fyysistä, vaan henkistä ja olen jopa tulossa uskomaan, että he ovat hengellisiä. "