| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa Jooga lapsiaan Story

  Kirjassaan "Storytime Yoga: Opetus Jooga lapset", Sydney Solis, että kerronta antaa lapsille perusvälineet haasteisiin kasvaa. Yhdistämällä taidetta tarinankerronta, että jooga voi edistää lukutaidon ja suullinen ja kuuntelijana, auttaa lapsia ymmärtämään arkkityypit, kuten mentori ja sankari, ja edistää "hienovaraisuus ja monimutkaisuus nuoren mielessä." Asiat Tarvitset
  Jooga opetusmateriaalin
  Story kirjat
  Tietokoneen ja internetin
  Pen
  Paper
  joogamatto
  Soitin
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Valitse tarinansa kautta jooga. Jooga sisältää arkkityypit ja klassinen kerronta esineet, merkit ja symbolit, kuten soturi, puu ja silta. Löytää sopivia tarinoita kautta online-jooga foorumeilla ja resursseja, tai voit selata lasten satukirjan metsästys oman tarinoita kerrottavanaan.
  2

  Lue tarinasi itse etuajassa. Etsi pistettä tarina, jossa voit kysyä lasten suorittaa tietty aiheuttaa. Esimerkiksi, jos kissa tulee tarina, merkitse, että kohta mahdollisuutena lasten suorittaa kissa aiheuttaa. Enemmän aiheuttaa voit sisällyttää, enemmän interaktiivinen se on lapsille.
  3

  Kirjoita ideoita kertoo tarinan, kun lapset eivät ole tietyllä aiheuttaa. On tärkeää pitää huomiota kaikkialla. Näyttelemistä tarina nuket ja sisältää musiikkia, äänitehosteita ja visuaalisia apuvälineitä toimivat hyvin. Etsiä keinoja physicalize tarinaa niin paljon kuin mahdollista, jotta lapset voivat taputtaa, marssia ja liikkuvat mukana.
  4

  Harjoittele tarinan etukäteen, kunnes olet tyytyväinen siihen. Mitä paremmin tunnet tarinan ja aiheuttaa, enemmän innostunut olet, ja paremmin keskittyä vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Kerää rekvisiittaa, välineitä tai kirjoja yhdessä pussissa helposti.
  5

  Anna aikaa perustaa. Varmista, että soitin toimii, jos käytät jotakin. Merkitse "pisteitä" teipillä tai tarroja nuoremmille lapsille, jotta he tietävät missä seistä ja on runsaasti tilaa liikkua. Perustaa nuket ja tarpeistoa.
  6

  Review aiheuttaa voit käyttää tarinan lasten oikea ennen kuin aloitat harjoituksen. Vaikka he jo tietävät aiheuttaa he käyttää, se antaa heille tarkistaa ja heads-up, mitä he ovat tekemässä.
  7

  Suorita tarina niin paljon innostusta ja animaatio kuin voit. Hauskempaa sinulla on, sitä hauskempaa lapsilla on.
  8

  Sit lapset alas jälkeen tarina ja on heitä keskustelemaan, mitä merkkejä ne liittyvät ja miksi. Tämä kannustaa heitä ajattelemaan kriittisesti tarina ja suhteuttaa sen omaa elämäänsä. Tehdä sellaista rutiinia wrap-up kuin yleensä.