| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten opettaa Jooga Lihavat ja seniorit

  Jooga on arvokas liikuntamuoto, joka mielletään usein verkkotunnus ohut ja joustava. Jos opetetaan oikein, kuka tahansa voi oppia jooga ja hyötyä sen opetusta. Joitakin yksinkertaisia ​​muutoksia, voit opettaa joogaa vanhusten ja lihavia, ja jakaa heille hyötyä lisääntyvästä joustavuutta ja voimaa, parempaa koordinointia ja korkeampaa energiaa. Jos työskentelet vanhusten ja lihavia, mieti mitä he voivat tehdä, ja rakentaa harjoitukset noin kykynsä. Asiat Tarvitset
  Tuolit
  Mattolaukut
  Näytä lisää Ohjeet
  Ohjeet
  1 Se on iso askel vanhuksille tai lihavia henkilö päättää oppia jooga .

  Aloita onnitella ryhmäsi vanhusten tai lihavia jooga opiskelijoita otetaan ensimmäinen askel rekisteröityä ja tehdä jooga luokassa. Kestää usein rohkeutta henkilö, joka on joko lihavia tai vanhusten allekirjoittaa tehdä käyttää luokan ollenkaan, joten vahvistavat kunkin henkilön päätös oppia joogaa. Kerro heille, mitä hyötyä ne ovat todennäköisesti esiintyy kautta jooga, ja auttaa heitä tuntuu hyvältä ottaneet tämän ensimmäisen askeleen.
  2 Merkitse muistiin kaikki terveydentilaa ennen luokan alkua.

  Puhu jokainen erikseen ennen luokan ja kysyä heiltä, ​​onko heillä mitään terveydellisiä ongelmia tai terveydellisistä syistä, että he haluavat keskustella. Ihmiset, jotka ovat vanhuksia tai lihavia on usein terveyteen liittyviä kysymyksiä, ja sen seurauksena joitakin pelkoja oppimisen jooga. Huomautus heidän huolensa, ja tehdä korvaukset muita havaintoja, joita ei ole käsitelty, kuten tiettyä joustavuutta tai kykyä tehdä tiettyjä venyy ja aiheuttaa kokonsa. Ole herkkä kunkin henkilön tarpeisiin.
  3 Käytä yksinkertaisia ​​muutoksia oman luokan saamaan kaikkia tasapuolisesti.

  Sovita kukin harjoituksia ja aiheuttaa fyysistä kykyjä oman luokan jäseniä. Yksinkertainen muutokset auttavat sinua pitämään liikkeitä lempeä. Esimerkiksi, älä tee koko kääntää pää, seistessä aiheuttaa, varmista, että opiskelijat eivät tuo päänsä alhaalla taso heidän sydämensä, ja keskittyä harjoituksia, rakentaa lihaksia lantionpohjan. Varmista, että jokainen tekee asentoja ja käyttää oikein puhumalla läpi, mitä heidän pitäisi tehdä. Vältä koskemasta luokan jäsenet, koska tämä voi tehdä heidän olonsa epämukavaksi.
  4 Onko jooga harjoituksia tuoli, jos se on vaikea istua lattialla.

  Kannusta luokan jäseniä tekemään harjoituksia istuen tuoleilla. Jotkut heistä ehkä vaikea tai mahdotonta asettua heidän jooga matto lattialle. Selitä oppilaille, että niiden tavoitteena on parantaa niiden lähtökohta, ja että kunkin henkilön lähtökohtana voi olla erilainen.
  5

  Keskity lämpenee alussa Joogatunnin ja jäähdytys alas loppuun. Vauhti harjoitukset mukaan valmiuksia oman luokan jäseniä ja toimivat kevyesti, jotta mahdollisista vammoista tai jäykkyyttä, jotka saattavat haitata niiden liikkeitä.