| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten käytännössä Jooga terve maksa

  Maksa suodattimet myrkkyjä ulos kehosta. Se on sijoitettu oikealle puolelle rintakehää ja muotoinen jalkapallo. Syvä hengitys ja kiertämällä edistää maksan, kannustaa vieroitus. Jooga aiheuttaa, kuten pään polvi aiheuttaa, puolet herra kaloja aiheuttaa, ja Marichi n aiheuttavat kolme jooga kantoja, jotka Hiero maksassa. Tuo voidaan tehdä erikseen tai peräkkäin sarjana. Vuonna vinyasa jooga, opiskelija käyttää hänen hengityksensä yhdistää kantoja yhteen. Suorittanut nämä aiheuttaa voi kestää niin vähän kuin viisi minuuttia. Asiat Tarvitset
  jumppamatto tai iso pyyhe
  Pillow
  hihna (valinnainen)
  Näytä lisää Ohjeet
  1 Aloita tästä jooga järjestyksessä istuu mukavasti jalat ristissä .

  Istu mukavasti jalat ristissä ja keskittyä hengitystä ennen kuin aloitat pään polvi aiheuttaa. Jos takareisien ovat tiukat, laita tyynyn alle lantiolla. Hengitä, pidentää selkärankaa ja täyttää rintakehää ilman kanssa. Exhale ja laajentaa vasen jalka ulos. Hengitä ja päästä kädet ylös kohti kattoa tai taivasta. Exhale ja tuo rinnassa ja vatsassa eteenpäin, kohti lantiota. Jokaisen hengittää, voit keskittyä tuo pään lähemmäs polvi. Tunnet venytys alaselässä ja takana vasemman jalan. Pysy pään polvi aiheuttaa useita tai monia Hengitä. Visualisoi jokainen hengittää virkistävä happea tonic.
  2 Puolet Lord of kalat aiheuttavat hierontaa maksassa.

  Hengitä ja käpertyä selkärangan pystyssä puoli Taru kaloja aiheuttaa. Pidä vasen jalka laajennettu, tuo taivutettu oikea jalka ulkopuolella oman vasemman reiden. Hengitä ja laajentaa vasen käsi ylös. Exhale ja kiertäen vyötärön, tuo vasen kyynärpää ulkopuolella oman oikea reisi. Taivuta vasen jalka. Hengittää tutkia syvyyttä teidän kierre. Visualisoi myrkkyjä jättäen kehon jokaisen hengittää. Pysy puolet herra kalat aiheuttavat niin kauan kuin haluat.
  3

  Vapauta vasen kyynärpää kuin oikean reiden ja laajentaa vasen jalka valmistautua Marichi n aiheuttaa. Pidä oikea polvi taivutettu ylöspäin, tuo oikea jalka sisäpuolelle vasen reisi. Hengitä ja laajentaa kädet ylös. Exhale ja tuo oikea olkapää alas sisälle oikealla Shin. Reach takaisin oikealla kädellä, kääri ulkopuolella oikea jalka, ja yrität yhdistää vasemman ja oikean käden yhteen selän taakse. Kun hengität ulos, tuo hartiat ja rinta lähemmäksi reidet. Vietä kunhan minuutti Mariachi n aiheuttaa.
  4

  Taivuta vasen jalka ja laajentaa oikea jalka edessä toistaa vinyasa on oikealla puolella. Head polvi aiheuttaa on yli oikea polvi ja puolet herra kaloja tulee kiertämällä kanssa oikea kyynärpää ulkopuolella vasemmalla puolella. Marichi n aiheuttaa on kanssa vasen polvi vääntynyt sisällä oikea reisi. Pysy kussakin aiheuttaa niin kauan kuin haluat.
  5

  Arvioi ruumiin läpi vinyasaa ja päättää, haluatko jatkaa. Voit halutessasi toistaa järjestyksessä tai viettää aikaa yksittäisen aiheuttaa. Jooga on noin kuunnella kehoa; Harjoituksen herkistyä sen tarpeisiin.