| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Jooga asennot ja varotoimet

  Jooga on tapa de-stressiä ja vahvistaa kehoa. Useita eri asennoissa olemassa jooga. Monet ovat perus-ja voidaan helposti suorittaa kuka tahansa. Muut aiheuttaa ovat kehittyneet ja vaativat enemmän kokemusta. Olemassa varotoimia harkita kaikkien jooga kantoja tehdä, varsinkin jos sinulla on yhteisiä tai selkävaivoja. Puolet Lord of Kalat

  Puolet Lord of Kalat aiheuttaa liittyy istuu lattialla ja liu'uttamalla vasen jalka alla oikealla jalka ulkopuolella oman oikea lonkka. Vasen jalka on levittää lattialle, vielä taivutettu polvi ja oikea jalka asetetaan tukevasti lattialla ulkopuolella jalka jalka ja oikea polvi on suunnattu kohti kattoa. Kun olet saavuttanut tämän osan aiheuttaa, aseta vasen käsivarsi ulkopuolella oikea polvi, hengittää ja kierrä ylävartaloa niin etsit takanasi. Pidä vasemmalla kädellä lattialle suoraan taakse selkään. Tämä on kehittyneempi aiheuttaa.
  P Jos sinulla on selkävaivoja, sinun ei pitäisi tehdä tätä aiheuta, koska se vaatii paljon kiertämällä.
  Syöksy

  Lunge aiheuttaa, molemmat kädet on sijoitettu tukevasti matto ja yksi jalka on jatkettu aina takaisin. Pallon teidän jalka teidän säären asetetaan lattialle. Sinun toinen jalka asetetaan käsien välissä ja jalka on taivutettu 90 asteen kulmassa. Pidä pää suorassa ja venytellä. Kun pitää asennossa muutaman sekunnin, vaihtaa jalat.

  On tärkeää pitää niska suorana, koska vammoja kaulan voi esiintyä tämän aiheuttaa. Älä myöskään suorita tässä asennossa, jos sinulla on niska ongelmia.
  Alaspäin suunnattu Dog

  Alaspäin suunnattu Dog aiheuttaa on yksi tunnetuimmista jooga aiheuttaa . Hanki kädet ja polvet. Nosta polvet pois lattiasta, istahtaa venyttely kädet eteesi ja työnnä pakarat kohti kattoa. Niskan pitäisi olla suora ja silmäsi pitäisi katsoa kohti jalat.
  P Jos kärsit rannekanavaoireyhtymän, on ripulia tai ovat viimeinen termi raskauden, sinun ei pitäisi tehdä tämän aiheuttaa.


  Child
  p Jos teet lapsen aiheuttaa, polvillenne jalat yhdessä. Venytä kädet eteesi ja nojata selin. Pudota päätäsi lattiaan ja pidä asennossa muutaman sekunnin.
  P Jos sinulla on huonot polvet, laittaa padding kuten pyyhe niiden alle. Jos kärsit happo refluksi, voit avata polvet hieman antaa vatsasi huoneen.
  Bow

  Bow aiheuttavat on kokeneille joogan harjoittajat. Makaa vatsaan ja tuo jalat niin lähelle pakarat kuin mahdollista. Reach takaisin ja nappaa nilkat. Vedä jalat pois selkään ja reisien pois lattiasta. Samaan aikaan, vartalo taipuu takaisin. Paina lapaluiden yhteen ja odotan. Pidä tämä poseeraamaan 25 sekuntia.

  Älä tee tätä aiheuttaa, jos kärsit unettomuudesta tai migreeni tai on verenpaine tai selkävaivoja.