| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten luoda henkilökohtainen kotiin jooga studio

  kotistudiossa voi olla henkilökohtainen pyhäkkö joogaa, meditaatiota tai pohdintaa. Voit luoda ihanteellinen jooga tilaa kuluttamatta paljon rahaa. Tutkia, mitä inspiroi sinua: tarkkailla, millaisia ​​tiloja tuntuu kaikkein rauhallinen ja mitkä tekijät herättää mielen ja kehon. Luo mietiskelevä tunnelma lämpimillä väreillä ja huolellinen valaistus ja sitten yhdistää elementtejä pari huolellisesti valittu koriste aksentti tai symbolisia kuvia. Ohjeet
  1

  Poista sotkua. Epäjärjestyksestä voi olla suuri häiriötekijä, kun yrität tyhjentää mielen, kuten myös pieniä asioita, kuten pölyä tai hämähäkinseitit. Jos huone on tahraton, voit keskittyä paljon helpommin. Kukaan ei halua murehtia puhdistus, joka on tehtävä, kun he ovat joogan. Aloita poistamalla studio mitään, ei ole välttämätöntä, ja puhdista tila huolellisesti. Käytä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, varsinkin jos olet herkkä voimakastuoksuiset kemialliset tuotteet.
  2

  Integrointi terapeuttista värejä. Saatat valita lämmin, maanläheinen väripaletti tuo energiaa käytännössä. Oranssin sävyt edistää iloa ja energiaa ja punaisen sävyt herättää kehon. Keltainen nostaa masennuksen ja energisoi taas vihreän ja sinisen sävyjä rentoutua ja jäähtyä frazzled mieli. Muista, että liian paljon väriä voi kukistaa: rohkeat värit toimivat parhaiten maltillisesti. Saat ympäristöystävällisiä tila, joka tuntuu puhdas ja rauhallinen, valitse neutraalit sävyt, orgaaninen, valkaisematon puuvilla, bambu lattiat ja puiset huonekalut.
  3

  Valitse meditatiivinen kuvat innostaa käytännössä. Maalauksia, seinävaatteita tai veistoksia toimia visuaalinen muistutuksia siitä, että tila on tarkoitettu pohdintaa ja meditaatio. Piirrä hengellinen kuvat, jotka pitävät henkilökohtainen merkitys. Jos olet myös alttarin omassa joogahuone tietoisesti yhdistää taiteen ja muuttaa kohteita luoda hengellinen ilmapiiri ilman vastustamaton tilaa kohteita, jotka häiritsevät sinua ja tehdä menetät meditatiivinen keskittyä.
  4 < p> Lisää rauhoittava valo. Windows, kynttilän valossa ja peilit ovat miellyttäviä lisäyksiä joogastudio. Jos valo ei riitä tai räikeä, se ei edistä teidän käytännössä. Vältä loisteputki lamput, käyttää koko kirjon lamput sijaan. Jos ikkunat näköala varattu katu, käytä kevyt verhot, jotka estävät häiriötekijöitä, mutta silti anna valoa huoneeseen. Paperilyhtyjen tai jouset valot voi lisätä pehmeä valaistus ja luoda täyteläinen tunnelma, varsinkin illalla jooga.
  5

  Järjestä tarvikkeita. Käytä varastointi komerossa tai kaappi laittaa pois rekvisiittaa tai muita studio kohteita, kun eivät ole käytössä. Jos ei ole ovet komerot, verhot tai irtainta näytöt piilottaa asioita, kuten stereokaiuttimet, tuuletusaukkojen ja johdot katseilta.