| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Voiko lihavia ihmisiä joogaa?

  Jooga on Hindu tieteenala, joka ulottuu antiikin ajoista. Jooga on ensisijaisesti hengellinen ja filosofinen hanke, mutta nykyisin sen järjestelmän harjoituksia lisätä henkilön valvoa kehon ja mielen on tullut suosittu moderni kuntosali. Jooga liittyy usein venyttely ja joustavuutta, mutta myös lihavia ihmisiä, joilla rajallinen liikkuvuus voivat harrastaa joogaa samoin. Kuitenkin, ota jooga opettaja ensinnäkin välttää tekemässä harjoituksen väärin ja loukkaantui kehon. Pranayaman

  Pranayamaa viittaa joukon hengitys harjoituksia. Yhdessä harjoituksessa Kapalabhati pranayaman, pakotat ilmaa ulos kehosta niin, että voit piirtää vatsa täysin ja anna itsesi hengittää ilmaa takaisin passiivisesti. Näin noin 60 kertaa minuutissa noin viisi minuuttia joka aamu tyhjään vatsaan voi vähentää lihavuuden mukaan Yogic Logic. Toinen pranayaman hengitys liikunta tunnetaan agnisar Kriya. Tässä harjoituksessa, kun hengität ulos ja pidätä hengitystä viidestä 10 sekuntia. Kun pidät hengitystä, vedä vatsa sisään ja anna sen löysä toistuvasti ennen hengittämästä uudelleen. Tämä harjoitus tehdään viisi 10 kertaa päivässä.
  Asanas

  Jooga asanat ovat yksinkertaisia ​​venyttely, taivutus ja poseeraa harjoituksia, jotka auttavat polttamaan rasvaa. Jooginen Logic suosittelee suorittamalla viisikymmentäseitsemän yli kolme asanas käyttää joka päivä kun tekee pranayamasta harjoituksia. Vaikka useimmat lihavia ihmisiä on rajattu määrä asanat harjoituksia he voivat tehdä, ne voivat asteittain lisääntyä ja useita harjoituksia ajan. Yksi esimerkki tästä liikuntalaji on Trikonasana, joka liittyy lattialle jalat 2-3 hajareisin ja kädet löysästi roikkuu kummallakin puolella. Hengittää, nosta oikea käsi taivaan kämmen sisäänpäin ja sitten taivuttamalla kohti vasenta ja uloshengitys niin, että oikea käsi on maanpinnan suuntaisesti. Liu'uta vasen käsivarsi alas vasemman jalan ja yritä koskettaa maahan, jolla asennossa 10 sekuntia. Sitten hengittää ja palata alkuasentoon, toistamalla harjoituksen siirtämällä toiselle puolelle. Lihavat ihmiset pitäisi vain venyttää niin paljon kuin mukava välttää kovia ruumiin.
  Bikram Yoga

  Tunnetaan myös nimellä "hot jooga", Bikram Yoga on 26 poseeraa harjoituksia, jotka voivat auttaa laihtuminen. Bikram jooga sisältää aiheuttaa esimerkiksi puolikuun aiheuttaa, johon liittyy yrittää koskettaa jalat, ja utkatasana aiheuttaa, joka päättyy sinulle puolet istuu ja puoli seisomaan. Kotka aiheuttaa matkii miten kotka seisoo, ja tuladandasana tai tasapainotus kiinni, aiheuttavat liittyy tasapainottaa kehosi jalka taas ojensi. Monet näistä liikunta on vaikea lihavia ihmisiä, joten ei niitä parhaanne ja eivät rasita kehoa.
  Ananda Yoga

  Ananda jooga on hellävarainen joogalaji joka yhdistää asana ja pranayama jooga meditaatio. Suosittu aloittelijoille ja lihavia ihmisiä, se on lempeä muoto jooga, joka ei ole voimakkaasti aerobista. Ananda jooga käyttää asennot nostaa henkisen tietoisuuden samalla lievennetään koko ajan. Opettajat mukauttaa sopivaksi yksittäisiä.