| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten selittää Hathajooga

  Koska on olemassa monia uusia ja villisti eri tyylejä jooga, ja koska monet ihmiset vain ovat epämääräisiä käsityksiä jooga perustuu kuvauksia suosittu media, jossa määritellään Hathajoogassa uusille voi olla haaste. Yrittää selittää koko historiaa voi tuntua pelottava. Sinun ei tarvitse opettaa kaiken aiheesta kerralla --- ajan, sinulla voi olla mahdollisuus laajentaa ja syventää keskustelua ja selittää pienetkin yksityiskohdat. Aloita keskustella keskeisiä elementtejä historian Hatha jooga, ja miten se on harjoiteltu tänään. Ohjeet
  1

  Review historiaa. Oppia syvät juuret perinne voi antaa hyvän käsityksen siitä, miten jooga on muuttunut vuosien ajan. Määrittely sanskritin sanoista, Hatha jooga, voi myös olla hyödyllistä. Käännetty yksinkertaisesti "ha" tarkoittaa aurinkoa sanskritin kielellä "tha" tarkoittaa kuun ja "jooga" tarkoittaa liitto. Hyvin yksinkertainen määritelmä Hatha jooga on, että se on käytäntö, joka pyrkii yhdistää auringon ja kuun energioita kehossa yhdeksi equanimous voimaan. Metafora havainnollistaa yhdenmukaistamistyötä kaikilla itse. Tunnetuimpia opetuksia jooga näkyvät vanhoja tekstejä kutsutaan Rig Veda, Hatha Yoga Pradipika ja Patanjali n Yoga sutrat, joka oli kirjoitettu muinaisessa Intiassa. Jooga tutkijat uskovat yleisesti, että jooga alkoi noin 5000 vuotta sitten, vaikka on vielä paljon keskustelua, koska muutaman esineitä edelleen.
  2

  Selitä keskeiset periaatteet. Hatha joogan harjoittajat uskovat yleisesti, että joogan asennot ja hengitys tekniikoita voi rauhoittaa mielen ja riittävän valmistaa sitä meditaatio. Jooga asennot kouluttaa mielen ja kehon keskittyä, ja lopulta kokemus tuonpuoleisuuden. Patanjali n Yoga sutrat hahmotellaan järjestelmän käytännön, joka rohkaisee ihmisiä ei vahingoita muita, pidättäytymään ahneuden ja käytännön totuudenmukaisuus. Lännessä jotkut joogaa varten fyysisiä etuja, ja eivät keskity niin paljon näkökohtia jooga, joka harjoittaa valaistumiseen.
  3

  Kuvaile fyysisiä etuja. Harjoitellaan Hatha jooga asennot säännöllisesti voi aiheuttaa monia myönteisiä fyysistä terveyttä etuja, kuten parantaa voimaa, tasapainoa ja joustavuutta. Jooga on osoitettu lievittää stressiä ja ahdistusta, lievittää masennusta, parantaa keuhkojen toimintaa, tuki verenkiertoa ja alentaa verenpainetta. Riippuen siitä, millaisia ​​jooga harjoittelet, sitä voi parantaa kuntoa, sävy lihaksia ja auttaa laihtuminen.
  4

  yhteen tärkeimmät tyylit. On hyödyllistä lyhyesti kuvata erilaisia ​​jooga, joka on nykyisessä muodossaan antaa esimerkki kirjo vaihtoehdoista. Voisi kuvata eroa korostetaan välillä tyylejä, kuten Iyengarjoogassa, Astangajooga, Kundalini jooga, Anusara jooga ja Bikram jooga. Mainitse pehmeämpi muunnelmia, kuten lastenhuoneeseen jooga, synnytystä jooga, vanhempi jooga, terapeuttinen jooga ja korjaavat jooga.