| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten tulla Rekisteröityneet joogaopettaja

  ansaitseminen joogaopettaja sertifiointi on tapa jooga ystäville avata uusia työmahdollisuuksia itselleen, lisätä osaamista heidän jatkaa tai laajentaa tietämystään fyysistä kuntoa. Yhdysvalloissa, Yoga Alliance on luonut Yoga Teachers 'rekisterin seurata ja edistää niitä henkilöitä, jotka ovat saaneet opettaja sertifiointi mukaan liiton vähimmäisvaatimukset. Monet studiot ja koulutuskeskuksia ympäri maan tarjoavat opettajankoulutuksen perustuu Yoga Alliancen vaatimukset. Ohjeet
  1

  Varmista, että tausta jooga on riittävän vahva harkita opettajien koulutukseen. Useimmat opettaja koulut edellyttävät, että sinulla on vähintään vuoden kiinteää joogan taaksesi ja että sinulla on kypsä ymmärtämään periaatteet jooga käytännössä. Tämä ei välttämättä tarkoita, että voit tehdä syvin poseeraukset mahdollista jokaisen jooga asento. Jos olet epävarma oman pätevyyden, kysy nykyinen jooga opettaja tai studiossa ohjaaja.
  2

  Etsi joogaopettaja koulutuskeskus lähellä missä asut. Tutustu eri opettajankoulutuksen vaihtoehtoja heillä on tarjolla. (Katso Resurssit.) Useimmat koulutuskeskukset tarjoavat 200 tunnin tai 500 tunnin sertifiointi kursseja, ja viikonloppu tai arkipäivä luokan kertaa. Jos olet uusi joogaopettaja, haluat ehkä aloittaa 200-tunnin kurssi. Review verkkosivuilla tai soita koulutuskeskuksen varmistaa sen pätevyys vastaavat Yoga Alliance: n vähimmäisvaatimukset. Varmista myös, että ne tarjoavat tyyppi jooga voit harrastaa säännöllisesti tai ovat kiinnostuneita opetus. Esimerkiksi, jos haluat opettaa vinyasa jooga, älä rekisteröityä Bikram luokan.
  3

  Käytä opettaja sertifiointi luokka. Täytä hakulomake, jonka koulutuskeskus ja saada suosituskirje nykyisestä joogaopettaja tarvittaessa. Saatat joutua ajoittaa tapaamisen osoittaa oman jooga kykyjä ja haastatteluun, jos haluat opiskella paikkaan, joka ei ole joogastudio normaalisti mennä.
  4

  Osallistu ja osallistua jokainen luokka. Yoga Alliancen edellyttää osallistumista 100 prosenttia opettajien koulutus. Jos sinulla on odottamattomia konflikti, saatat pystyä ajoittaa meikki luokan, joten sinun ei tarvitse ottaa kurssin uudestaan.
  5

  Täytä kaikki out-of-luokan kotitehtävät . Täydellinen tentti hyväksytyn arvosanan. Vaikka jooga on liikunnan opettajat täytyy tietää, että sinulla on perusteellinen käsitys aiheesta niin päälle ja pois matto ennen kuin he voivat antaa sinulle kansallista tunnustusta joogaopettaja.