| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten kierrättää joogamatto

  Jooga matot eivät ole ikuisia ja lopulta tasainen. Kun matto on tasainen, tuote ei enää tue oman painon ja voi toimia sinua vastaan, kun olet suorittaa erilaisia ​​jooga kantoja. Kuten muutkin kuntoilulaitteet, on olemassa eri tapoja kierrättämällä joogamatto ja antaa esineen toisen elämän. Kierrätys joogamatto auttaa pitämään sen pois kaatopaikalle ja voi jopa auttaa muita ihmisiä, jos lahjoittaa matto hyväntekeväisyyteen tai muuhun ryhmään. Asiat Tarvitset
  Lämmin vesi
  tiskiainetta
  Funnel
  16 oz. spray pullo
  Lateksikäsineet
  Pehmeällä kankaalla tai rätillä
  Terry pyyhe, pyykkinarut tai kuivausteline
  Tubular toimitus putki Download Internet-yhteys
  Internet-selaimen
  Tulostin
  Pen
  osoitetarran
  Näytä lisää Ohjeet
  puhdistus Mat
  1

  Käytä öljyä ohjata 1 kupillinen lämmintä vettä ja 1/2 kuppi tiskiainetta osaksi 16 oz. spray pullo. Kumihansikkaiden pitää kädet kuivana.
  2

  Lay joogamatto puhtaalle, tasaiselle alustalle. Suihkuta matto huolellisesti saippualla seoksen, pyyhi matto puhtaaksi pehmeällä kankaalla tai rätillä.
  3

  Kuivaa matto frotee pyyhe tai anna sen kuivua ripustamalla se kuivausteline tai ulkona pyykkinarulla.
  4

  Roll matto ja aseta se putkimainen toimitus putki, saatavilla posti, toimistotarvikeliikkeestä ja liikenteessä pistorasiaan.
  Kierrätys kautta "kierrättää Mat"
  5

  Avaa tietokoneen Internet-selain, valitse "Kierrätä Mat"-linkkiä Resurssit tämän artikkelin käyttää palvelu, joka hyväksyy ja kierrättää joogamatot.
  6

  Anna postinumeron ruutu "Kirjoita postinumero:." Napsauta alaspäin osoittavaa nuolta "Radius" ja valitse etäisyyden haluat etsiä kanavia, valitse "Hae".
  7

  Klikkaa "File", "Print" ja "OK" tulostaa hakutulossivulla. Jos kierrätyskeskusten osoittavat, kirjoita seuraava osoite osoitetarrassa:

  Kierrätä Mat

  1323 SE 6th Avenue

  Portland, OR 97214
  8

  Kirjoita kierrätyskeskukseen n osoitteen hakutulossivulla päälle osoitetarran.
  9

  Kuori etiketin tausta ja kiinnitä se putkimainen merenkulun putkeen. Ota putki omalla alueella postiin tai postitus keskus postitus.
  Kierrätys kautta "Rohkeampia Mat Company"
  10

  Avaa tietokoneen Internet-selain ja napsauta " Rohkeampia Mat Company - Uudista ja kierrätä "-linkkiä Resurssit tämän artikkelin käyttää palvelua, joka hyväksyy ja kierrättää joogamatot.
  11

  napsauttamalla jotakin email linkkejä yhteyttä joogamatto kierrätyskeskukseen, jos asut Arizona, Kalifornia, Colorado, Ohio, Pennsylvania, Minnesota, Virginia tai Washington. Keskus lähettää sinulle postiosoite, johon voit lähettää joogamatto. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit siirtyä vaiheeseen 5..
  12

  Sähköposti customerservice@theboldermatcompany.com jos et asu jossakin lueteltujen valtioiden Vaihe 2 selvittää, onko kierrätyskeskus sijaitsee omalla alueella.
  13

  Kirjoita osoite kierrätyskeskukseen alkaen hakutulossivun osoitetarrassa.
  14

  Kuori osoitetarran: n tuki ja kiinnitä se putkimainen merenkulun putkeen. Ota putki omalla alueella postiin tai postitus keskus postitus.
  Kierrätys Arean kautta Hyväntekeväisyys /Vanhustenhoito
  15

  Ota yhteys alueen löytöeläintaloon tai eläinten pelastus ryhmä ja puhua edustaja noin luovutat joogamatto käytettäväksi vuori eläimen laatikoita.
  16

  Kirjoita löytöeläintaloon n tai pelastus ryhmä osoitteena osoitetarrassa tai paperille.

  17

  Kuori osoitetarran n kannatuksen ja kiinnitä se putkimainen merenkulun putkeen. Ota putki omalla alueella postiin tai postitus keskus postitus. Vaihtoehtoisesti voit jättää joogamatto laavulla tai pelastusasema itse, jos se on kätevä voit tehdä niin.
  18

  Ota joogamatto alue hoitokodissa, käytettäväksi lattiamatto, joka pitää asukkaat luistamisen poistuttaessa sängyissään, jos ei kierrätyskeskuksista löytyy omalla alueella.