| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Uinti Teens

  Jooga on hyvä tapa hidastaa ja keskustan mieltäsi. Onneksi jooga ei tunne ikärajoja. Sekä nuoret ja vanhat hyötyä käytännössä. Teini-ikäiset ovat erityisen vaikea väestöstä hidastaa, mutta "Yoga Journal" todetaan, että nykypäivän nuoret ovat sielukas. Ajossa täältä sinne on päivittäin aikataulun tyypillinen teini, tämä soulfulness tekee niistä suuri ehdokkaita jooga. Se on sitäkin tärkeämpää heille oppia miten olla tietoinen nuorena ja tarjota luokat suunnattu juuri heille. Aktiivinen Jooga

  Teens kyllästyy helposti, jos ne eivät jää liikkeessä. Luokka järjestetään tehokkaamman Hathajoogassa toimii hyvin teini energiatasoa. Sun tervehdykset ja aktiivinen aiheuttaa kuten soturi ja kolmio pysyvän aiheuttaa pitämään nuoria varpaillaan. Rohkaise teini side toisiinsa ennen ja jälkeen luokan ja pitää yhteyttä niitä itse sosiaalisen verkostoitumisen tekemällä ilmoituksia luokan kautta, että keskipitkän.
  Modern Music

  Perinteisesti tyyppistä musiikkia soitetaan aikana jooga luokat on klassista tai meditatiivinen luonnossa. Kuitenkin altistamalla teini musiikkia he voivat löytää outoa, sekä liikuntamuoto ulkopuolella normi, voi ottaa ne pois. Sisältävät uudenaikaisten rento musiikki perinteinen Joogatunnin on helppo tehdä tyydyttää teini korvaan. Viimeisimmät rakkauslauluja toimivat hyvin lämmetessä ja viileä alas ja nykypäivän valikoima poppia toimi hyvin aktiivisessa aiheuttaa.
  Modern Mindfulness

  Being rauhallinen ja harkitseva on haaste jopa maustetaan jooga osallistuja. Tänään vauhti liikkuu melko nopeasti ja rauhoittumista jopa tunnin on vaikeaa. Sarjat keskittyy tuo mindfulness huoliin teini auttaa heitä liittyä tähän vanha käytäntö. Tämä voi sisältää keksiä oman modernin "mantraa", joka käsittelee teini kysymys, kuten "olen kaunis", sillä tyttö, joka tuntuu houkuttele, tai "Minä olen sankari", sillä urheilija edessä iso peli.

  Lyhennä luokan

  nykyteknologialla saatavilla välittömästi, Totta puhuen, kaikkien keskittymiskyky on lyhyempi nykyään - teini ei ole poikkeus. Jotkut teini-ikäiset ovat todennäköisesti kiinni luokan he löytävät ei kramppi niiden aikataulu. Lyhennetty luokkiin tarjotaan vain koulun jälkeen on viiden minuutin lämmittely, 20 minuutin joukko aktiivisia asentoja ja viiden minuutin meditaatio lopussa todennäköisesti sytyttää teini uskollisuus.