| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Uinti lapsille

  Uinti lapsille on monia samoja ominaisuuksia kuin aikuisten luokissa, kuten meditatiivinen laatu ja asennot kuin alaspäin suunnattu koira ja vauva Cobra. Koska lapset tarvitsevat erilaista huomiota kuin aikuiset eivät kuitenkaan joogatuntien lapsille usein näyttää pelata - ja he ovat. Leikin, liikkeen, ja luova oppiminen, jooga luokat lapsille voi edistää fyysistä kuntoa, tarkennus ja eheyden tunteen kehitetty jooga aikuisille. Tyylit Jooga ja opetus

  tyylejä jooga harjoitetaan lasten luokissa yleensä kuuluvat "Hatha" luokkaan jooga, johon liittyy looginen peräkkäin asentoja ja sekvenssit. Hatha jooga on yleisnimitys monia suvusta jooga että aikuiset nykyisin käytännössä, kuten vinyasaa Anusara ja palauttamiseen. Tyyli opetusta lastenhuoneeseen luokka on kuitenkin toinen. Enemmän henkilökohtaista huomiota positiiviseen vahvistamiseen, esittelyn ja typeryyttä voidaan odottaa. Hyvä annos typeryyttä on terveellistä tahansa jooga luokan, mutta voit odottaa tätä enemmän luokassa lapsille.
  Muu toiminta

  Yoga luokittelussa varten lapset sisällyttää pelaa päätilaan oppimista. Koska monet jooga aiheuttaa on nimetty eläimiä, kuten kissoja, lehmiä ja koiria, ja arkkityyppinen hahmoihin kuten soturi, saatat kuulla lasten mooing, kehrää, tai huutaa ilmentää kunkin aiheuttaa täydellisemmin. Lasten ohjaajat voivat myös sisältää toimia, jotka eivät näytä perinteiset jooga, kuten piirtäminen, laulaminen tai tanssia. Lopuksi, se ei ole harvinaista, että ohjaaja aloittaa jäähdyttelyjakso lukemalla tarina pitää valmistautua opiskelijoita Savasana tai lepäävät aiheuttaa.
  Edut
  < p> "Kun esitetään lapsen kieli, jooga voi auttaa torjumaan stressiä nuoret kärsivät elävät kiire-up maailmassa", sanoo Marsha Wenig of YogaKids vuonna Yoga Journal. Vaikka lapset eivät näytä olevan "stressaantunut" siten aikuiset usein, jooga voi käsitellä tekijöitä, jotka luovat korosti aikuiset, kuten epäterveelliset elämäntavat ja jatkuvaa henkistä pulista. Jooga voi auttaa vaalimaan myönteistä itsetuntoa, kehon tietoisuutta yhteydessä myötätuntoa ja tukea, sen sijaan kilpaurheilua, ja voi myös tukea kehitystä enemmän luovuutta.
  Löytäminen Class

  Monet jooga studiot tarjoavat jo joogaa lapsille. Jos studiot omalla alueella eivät opeta joogaa lapsille, yksinkertaisesti pyytää luokan lisätään aikataulun ja kannustaa lähimmäisen studio-kävijöistä tekemään samoin. Kun tarpeeksi kysyntää, joogaa lapsille voi tulla yhä suositumpi.