| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yoga Mats for Kids

  Jooga on liikuntaa, joka parantaa joustavuutta ja voimaa. Sekä lapset ja aikuiset voivat osallistua jooga, koska se voidaan suorittaa vaihtelevin vahvuus tasoilla. Jooga on harjoiteltu matot, jotka on tuotettu lasten ja aikuisten kokoja. Jos olet ostamassa joogamatto lapsellesi, harkitse tyyli, koko, hinta ja erityispiirteet. Style

  Mattolaukut lapsille tulevat eri värejä ja malleja. Vaikka jotkut matot ovat yksivärisiä, toiset ovat ainutlaatuisia suunnittelee niitä. Jooga matot voi olla kukkia, eläimiä, auringot tai käsi tulostaa niitä. Voit myös lastenhuoneeseen joogamatto henkilökohtaisempi hänen nimensä. Voit valita paras tyyli joogamatto lapsellesi, ota huomioon lapsen persoonallisuuden ja iän sopivin muotoilu heille.
  Koko

  Mattolaukut lapsille tulevat eri kokoja vastaamaan parhaiten lapsen pituuden. Määrä matot mittaa 60 tuumaa pitkä, joka soveltuu alle 5 metriä pitkä. Mats, että toimenpide 58 tuumaa pitkä voi parhaiten lapsille. Monet matot ovat pehmustettu olla 1/8-tuumainen paksu, mutta paksumpi matot voidaan paremmin suojella lapsia, jotka saattavat olla alttiimpia kuuluvien aikana jooga.
  Hinta

  Jooga matot lapsille hinnat vaihtelevat edullinen kohtuuhintaista. Saatat löytää matot niin halpaa 12 dollaria, mutta voi viettää jopa $ 50 lapsen joogamatto. Halvempaa matot voidaan tehdä huonompilaatuisia tuotteita, kun taas kalliimpaa matot voi olla ympäristöystävällisiä materiaaleja vain. Määrittää paras matto lapsellesi, kuinka usein hän käyttää sitä ja kuinka hyvin lapsesi suojaa matto vaurioilta. Jos lapsesi kasvaa nopeasti, he voivat selvitä heidän matto, joka voi olla huomioon määritettäessä, kuinka paljon kuluttaa.
  Erityisominaisuudet

  Kun ostat matto, mitkä lisäominaisuuksia ovat mukana. Jotkut jooga matot lapset tulevat erikoisominaisuuksia, kuten kirjoja tai jooga DVD. Voit myös harkita, jos matto tulee kantolaukku on helppo kuljettaa lapsesi jooga luokassa. Jotkut matot voi tulla pyöristetyt reunat estää maton liukumisen aikana lapsesi jooga käytännössä, joka voi olla hyödyllistä ominaisuutta.