| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Yksinkertainen venytyksistä voidaan tehdä Työpäivä

  Venyttely lihaksia rutiininomaisesti voi estää jäykkyyttä istuen tai seisten pitkäksi aikaa. Istuminen pitkiä aikoja voi laittaa stressiä lihaksia. Erilaisia ​​yksinkertaisia ​​venyy voidaan tehdä työpäivän torjuakseen arkuus ja pitää sinut notkea. Stand Up ja Sit Down

  yksinkertainen käyttää, että voit tehdä edessä tietokoneen liittyy "hands-off"-lähestymistapaa. Yksinkertaisesti seisomaan ja istumaan alas, toistuvasti, ilman käsiä. Tämä yksinkertainen harjoitus voidaan jopa tehdä puhuessaan puhelimessa. Niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa, se ei toimi lihaksia et yleensä käyttää, kun istuu työpöydän ääressä. Ei vain se ojentaa jalkalihaksiasi, pakarat ja takaisin, se voi myös lisätä valppautta.
  Niska-hartiaseudun Stretch

  istuu pöydän ääressä ja tietokoneella, erityisesti, voi aiheuttaa niskan ja olkapään lihaksia tiukentaa ja voi aiheuttaa kipua. Istuu reunalla oman tuolin jalat lattialla, rullaa hartiat alas ja takaisin kun pidentää niskaa ja selkärankaa. Sinun pitäisi tuntea selkärankaa oikaista kun toista olkapäähän rullina.

  Venyttää kaulan, aseta oikea käsi alla oikealla reisi ja nosta vasen käsivarsi yli top of your head niin pitkälle kuin voit ja kallistaa päätäsi oikealle. Toista venytys vastakkaisella puolella.
  Reach For The Sky

  venyttää ja hapetettu koko vartalolle päästä kädet suoraan ylös ilmaan ja pitää niitä siellä, kun syvään henkeä ja sitten hitaasti uloshengitys. Tämä harjoitus voidaan tehdä istuen tai seisten. Tämä yksinkertainen harjoitus yhdistettynä hidas Hengitä sisään ja ulos ei vain auttaa venyttää lihaksia, se voi toimittaa happea aivoihin ja auttaa tekemään sinusta tuntuu valppaampi.
  Chest Stretch

  rinnassa venyttää peittää toisen joukko lihaksia, jotka ovat usein väärin seurauksena istuu selän yli tietokoneen ääressä. Venyttää rintaa, aseta kädet pään oikealla korvien taakse ja paina kyynärpäät takaisin niin pitkälle kuin pystyt. Pidä 15-30 sekuntia. Rentoutua, hengittää ja toista.