| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Beat Heat Hot jooga

  Hakkaa lämmön hot jooga luokan vie sekoitus kurinalaisuutta ja nöyryyttä. Joogan vuonna lämmitetty huone auttaa pehmentämään ruumiin ja saada lisää joustavuutta. Sinun täytyy muistaa, kun joogan, että jooga on tuomitsevaa ja heikoksi käytännössä. Taukojen on aina kannustanut ja kuunnella kehon auttaa sinua selviämään lämpöä. Bikram Yoga sivusto kertoo, että tyypillinen hot jooga luokka voi saavuttaa 105 celsiusta. Asiat Tarvitset
  joogamatto
  Pyyhe
  Vesipullo
  Näytä lisää Ohjeet
  Come Out Alive
  1

  Tuo vesipullo luokkaan . Kosteuttava ennen, sen aikana ja sen jälkeen luokka on tärkeää valloittamista lämpöä. Hot Jooga Saratoga sivusto ehdottaa juo 1 litra vettä koko päivän ennen käytännössä. Juot liikaa vettä tunnilla voi johtaa vatsakrampit. Juo kohtuullisesti tunnilla sijaan menee suurille gulps vettä.
  2

  Tartu pyyhe. Tuo ranta-kokoinen pyyhe luokka on välttämätöntä, tai tuoda jooga pyyhe, tehty erityisesti joogamatot. Kuumina jooga kehon hiki, ja on tärkeää, sinulla on pyyhe imee osan kosteutta. Ilman pyyhe et liiku teidän joogamatto takia hiki tehdä matto liukas.
  3

  Aseta matto oven luona. Vuoden hot jooga luokan, opettajat usein avaa oven raikasta ilmaa kuumassa huoneessa. Pidä matto strategisesti sijoitettu oven luona antaa sinulle ensimmäisen tilaisuuden tuntea viileä ilma osui kehosta.
  4

  Etsi Savasana. Savasana tarkoittaa ruumis aiheuttaa. Tämä aiheuttaa tuo alas teidän matto, selällään maaten kädet vierelläsi, kämmenet ylöspäin. Makaa lattialla on siistein paikka, koska lämpö nousee. Kun alkaa tuntea väsynyt tulemaan alas matto jäähtyä kehon ja rauhoittaa mielen.
  5

  Rakenna kestävyyttä vähitellen. Jos olet uusi hot jooga tai tulossa takaisin tauon jälkeen, on tärkeää, että voit kuunnella kehoasi rakentaa kestävyyttä lämpöä. Liikuntafysiologin ja jooga opettaja Leslie Funk selittää "Yoga Journal" artikkelissa, että kannattaa aloittaa pitämällä aiheutuu murto-osassa ajasta opettaja ehdottaa, jotta voidaan rakentaa kestävyyttä. Totuttelua lämpöä vie aikaa.