| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Ulottuu auttaa päästä Full Lotus Stretch

  lootusasennossa on kehittynyt jooga asema, joka lisää verenkiertoa ja vahvistaa lihaksia. Se ei kykene jooga noviisi olisi puututtava välittömästi. Sinun täytyy suorittaa useita ulottuu löysää polvet, nilkat, lonkat ja alaselkä ennen kuin yrität lootusasennossa. Kuten useimmat jooga venyy, jos tunnet kipua kannattaa rentoutua ja yritä myöhemmin uudelleen. Istuva Kulma Ryhti

  istuma kulma asento ulottuu nivusiin, reisi ja pakaran lihaksia, jotka ovat kaikki tärkeitä alueita, kun yritetään koko lootusasennossa. Istu selkä suorana ja jalat täysin ulos edessäsi. Levitä jalat ulos vasemmalle ja oikealle niin pitkälle kuin pystyt. Hengitä syvään ja nojata eteenpäin kohti vasemman jalan kädet täysin jatketaan nappaa jalka. Lopeta venyttely jos alkaa tuntea epämukavuutta tai kipua. Suoristaa ja sitten venyttää kohti oikea jalka. Taita polvia auttaa sinua saavuttamaan jalka tarvittaessa.
  Kallistuva Hero

  makuuasentoon sankari kanta venyttää ja pidentää lihaksia reisien, joten lootusasennossa vähemmän rasittava. Aloita asemaansa istuu polvillaan. Siirrä vasikat alta reisien niin ne lepäävät molemmin puolin reisien. Hitaasti kallistaa kunnes makaat selälläsi jalat ylöspäin kohti päätäsi. Laajenna kädet pään yli ja hengittää syvään. Tuo kädet alas teidän puolin ja hitaasti nosta itsesi ylös istumasta kun olet venyttää.
  Comukhasana

  comukhasana kanta lisää joustavuutta polvet, lonkat ja nilkat. Asema näyttää vaikea saavuttaa, mutta se on itse asiassa varsin yksinkertainen. Istu selkä suorana. Nosta pohja irti lattiasta noin 6 tuumaa ja liu'uta oikea jalka sen alle (oikea jalka taipuu polven joten vasikka on yhdensuuntainen reiteen). Laske pohja alas oikea jalka. Ristiin vasemman jalan yli taivutettu oikea jalka. Sijoita vasen nilkka niin ulkopuolella yhteisen koskettaa maata. Aseta kädet ristissä vasen polvi ja hengittää hitaasti. Varajäsenen asema, kun olet valmis.
  Tam sirsasana

  janu sirsasana on yksi helpoimmista venyy auttaa sinua valmistautumaan täysin lootusasennossa. Se ulottuu lihaksia reidet, vasikat ja alaselän. Istu selkä suorana ja laajentaa vasen jalka edessä. Taivuta oikea jalka polven ja aseta se niin oikea polvi erkanee vasen jalka on 90 asteen kulmassa. Venytä oikea jalka takaisin kohti lantiota. Nojata eteenpäin nostamatta lantio irti maasta ja kosketa vasen jalka. varo yrittää niin kovasti koskettaa jalka, että vedät lihas.