| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Nosta jalka Your Head

  Olitpa cheerleader, tanssija tai jooga osallistuja, nostamalla jalka pään voi olla arvokas taito. Valitettavasti jopa kaikkein joustava ihmiset voivat olla vaikeuksia löytää niiden keskellä tasapainon tässä aiheuttaa. Nostamalla jalka pään vaatii suurta joustavuutta, mutta myös vaatii yhtä paljon voimaa jaloissa ja vatsan. Se voi kestää kuukausia päästä jalka päähäsi, mutta matkan varrella saat hyvä harjoitus ja voitto ja vahvistettu vatsalihaksia. Asiat Tarvitset
  Yoga mat (valinnainen)
  Näytä lisää Ohjeet
  1

  Verryttely tekemällä joitakin dynaaminen venyttely ja sydän harjoituksia. Swing jalat taaksepäin ja eteenpäin ja sivusuunnassa. Jos sinulla on kokemusta jooga, voit sekoittaa aurinkoa tervehdyksiä saada takareisien lämmennyt.
  2

  rakentaa voimaa jaloissa. Pidä kyykky ja keuhko-tai soturi I ja soturi II aiheuttaa alkaen jooga. Käytä tasapaino aiheuttaa, kuten pysyvän split, työskennellä vahvistamiseen vasikoita. Asian jalka pään vaatii paljon voimaa, kun tulee tasapainottaa täysin tukijalka.
  3

  rakentaa voimaa abs. Abs tarvitse kytkeä jotta vetää jalka ylös kohti päätä. Yhdistelmä perinteistä rutistus ja pitämällä yhdellä jalalla ulos niin korkealle kuin mahdollista tasapainottaa toisella osuudella myös rakentaa ab voimaa. Vaikka tämä aiheuttaa, muista käydä abs ja välttää nojaa taaksepäin rakentaa niin paljon voimaa kuin mahdollista alempi abs.
  4

  Stretch takareisien ja lantiolla. Harjoitella erilaisia ​​venyy jokapäiväistä, mukaan lukien halkeaa tai puoli halkeaa sekä eteenpäin taittuu. Suurta joustavuutta takareisien ja lonkat on tarpeen vetää jalan päähän. Todella lisätä joustavuutta, nämä osuuksilla tulisi suorittaa, kun keho on lämmin. Pystyy olisi harjoiteltu päivittäin, jotta ylläpitää lihasten joustavuutta.
  5

  Nosta jalka, että olet tuo päätäsi ja ymmärtää taivuttaa jalka molemmin käsin. Suorista jalka ja nosta kunnes kädet ei enää pääse. Kun kädet ei enää pääse, liu'uta ne alas kohti nilkan ja edelleen vetää jalka kohti päätä, varo rasittaa lihaksia. Vaikka se voi viedä aikaa, lopulta se tavoittaa.