| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten saada Kundalini Certified

  Kundalini on eräänlainen jooga, joka yhdistää istuvat ja seisovat poseeraa hengenvetoon työn ja laulamassa. Vanha käytäntö alkunsa Intiassa ja pysyi salassa, kunnes mies nimeltä Yogi Bhajan alkoi jakaa järjestelmän muuhun maailmaan. Kundalini toimijat uskovat, että käytäntö hyödyttää kehon sisukset ja ulkopintojen vahvistaa lihaksia, parantaa mielialaa ja tasapainottaa seitsemän energiakeskusten tunnetaan chakraa. Kundalini harjoittajat uskovat myös liikunta tasapainottaa rauhaset ja rauhoittaa hermoja. Kun opiskelija ansaitsee Kundalini sertifiointi, hän voi opettaa käytännön muille. Ohjeet
  1

  Täydellinen vähintään 20 Kundalini Yoga luokat, joko suorana tai verkossa. Etsi Kundalini luokat omalla alueella ottamalla yhteyttä 3HO säätiö, joka ylläpitää tietokantaa sertifioitu Kundalini jooga opettajille valtakunnallisesti. Harjoittajat voivat myös Kundalini Research Institute: n online-luokat. Vain harjoittajia, jotka ovat suorittaneet tarvittava määrä luokilla voi ansaita Kundalini sertifiointi.
  2

  Tilaa 27 päivän upottamalla ohjelma Kundalini Research Institute: n verkkosivuilla. Ohjelmaan kuuluu 180 tuntia koulutusta sisällä luokkahuoneessa, päivittäin joogan, meditaation ja laulamassa. Opiskelijan tulee myös suorittaa kotitehtäviä.
  3

  Täydellinen pre-kurssi paperityötä ja lähetä se Kundalini Research Institute. Paperityötä sisältää terveydelle kyselylomakkeen ja lomakkeen täyttää joka todistaa ymmärrät kaikki kurssin vaatimukset.
  4

  Matka Espanola, New Mexico osallistua upottamalla ohjelma. Espanola on koti Hacienda de Guru Ram Das Ashram, päämaja 3HO säätiön ja Kundalini Research Institute.
  5

  Complete toimeksiantoja jälkeen upottamalla ohjelma päättelee. Vaatimukset liittyy 40 tuntia kotitehtäviä, 40 suora päivän jooga ja osallistuu lisäksi 20 Kundalini jooga luokat.
  6

  maililla paperityötä Kundalini Research Institute päätyttyä post-kurssin vaatimukset. Sertifioinnin tulee virallinen kun instituutin tarkistaessa-kurssi sertifiointi paperityötä.