| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Miten Touch päästä varpaisiin jooga

  syventäminen joogan voit ansaita joitakin Show-off liikkuu kuin ilmeisesti vaivatonta varsi saldot ja lasku varpaiden päälle pään. Tämä on valtakunnan pitkälle liikkua, jos parantaa voimaa ja joustavuutta suojata selkärangan kumartua osaksi käyrä, joka ulottuu ja vahvistaa lihaksia lantion olkapäät. Herkkää varpaat päähäsi on helpompi tehdä taaksepäin kuin eteenpäin. Forward Mutkat

  Erittäin hyvä joustavuus voit luoda edessä vartalo pitkin reidet eteenpäin mutka kuin isovarvas aiheuttaa. Mutta pään luultavasti lopettaa vajaat jalat, koska taitto kahtia niin tiukasti vaatii hyvin notkea takareisien, vahva venytetty selkärangan, notkea hip flexors ja vartalo-to-kruunu pituus kuinkin pituus jalat. Pysyvä Split voit mennä syvemmälle mutka ja tuo top of your head alas yläosassa tukevat jalka kuin vastakkaisen jalan pistettä kattoon. Et voi liittää varpaat päätäsi, mutta molemmat eteenpäin mutkia tuottaa etuja, kuten alentaa stressiä ja ahdistusta, parantaa ruoansulatusta, edistää vatsan elinten, venyttely reidet ja pohkeet ja lievittää unettomuutta.
  Takaisin Se

  backbends ovat, miten lepuuttaa varpaat kruunu pään tai jopa otsaasi. Backbends ovat energisoiva ja kohottaa mielialaa, mutta ne tulisi suhtautua varoen. Tuntia voi viettää työpöytä joka päivä jännittynyt hartiat, pakata selkärangan ja kiristä lantion flexors ja neloset. Vähitellen torjua että jäykkyys ulottuu ja vahvistaa lihaksia, että on tuettava ja vakauttaa äärimmäisen backbend auttaa säilyttämään oikea linjaus ja suojata selkärangan. Sivananda jooga opettaa kehittyneitä muunnelmia klassinen asanas jälkeen perus aiheuttaa opitaan. Aiheuttaa kuten Full Cobra, koko keula, Pigeon ja Scorpion vaativat erittäin joustava selkärangan, rento nivusten lihaksia ja hip flexors ja hyvä tasapaino.
  Hengitä Takaisin
  < p> alaselässä avulla saat tietää, kun olet ylikuormitusjaksoja pyrkimys purkaa varpaiden päähäsi. Jos se clenches sijaan lopettaa mutka, yritä hengittää sitä ja lievittää painetta alaselässä. Hengitä nostat ja avaa rintaa varovasti liikkuvat hartiat taakse ja alas. Sopimus your abs on hengittää litistää kaaren teidän selkärangan ja venyttää taaksepäin käyrä koko vartalo tasaisesti. Älä pakota backbend on loukkaantumisriski. Hyväksy, että saat siellä kun sinne ja keskittyä pidentämällä vartalo ja avaamalla rintaa kun hengität. Keskity tasapainoon eikä mutka Scorpion aiheuttaa. Elättämään itsensä voimakkaasti kyynärvarret vuonna Headstand, hengitys tasaisesti kun taivuta polvia ja alempi jalat, antaen takaisin käyrä ja nostaa pään.
  Pigeon Varpaat

  yksijalkainen kuningas Pigeon pose vaatii monimutkaisia ​​paikannus, joka ulottuu yhden hip kun taipumista ja tulossa muita. Että jalka sijoittelu on haastavaa kuin yrität pitää lantion potenssiin ja tasapaino vakaana. Yläpuolella käsivarsi ulottuvilla, jossa käteen tarttuu teidän jalka kun tuo se päähäsi, vaatii rinnassa ja olkapäät olla avoin ja rintakehää nostetaan välttää puristamalla selkärangan. Koko yksijalkainen kuningas Pigeon on kehittynyt aiheuttaa joka ulottuu edessä vartalon alkaen nilkkojen kurkun, vahvistaa selkää ja parantaa ryhtiä - mutta vaikeustaso vaatii huolellista valmistelua. Toimia jopa turvallinen toteuttaminen, varpaat lepää helposti päähäsi, harjoittelemalla alaspäin ja ylöspäin suunnattu Dog, Camel, Cobra, Bridge, Hero, Ylöspäin Bow ja vähemmän vaativa versiot kuningas Pigeon aiheuttaa, jotka eivät edellytä täysin kaareva backbend.