| kotiin | tauti | ruoka | terveys | perhe | kunto | 
 • Desk Jooga Neck

  Työskentely desk pitkiä aikoja voi edistää jännitystä selkä, hartiat ja niska. Kireys aiheuttaa kipua ja jäykkyyttä, joka voi tehdä tuntia paperi-tai tietokoneen työ näyttävät paljon kauemmin. Jooga, taidetta venyttely, hengitys ja ruokinta sielu, voidaan tehdä kaulan oikealla työpöytäsi ääressä vapauttamaan stressiä ja jännitystä kehosta ja mielen. Olkapään Rolls

  aikana pitkä päivä töissä, jännitystä rakentaa oman yläselän ja hartioiden, varsinkin jos sinulla on tapana kumartua hartiat, kun istut. Jännitteitä voi hiipiä ylös kaulaan aiheuttaen jäykkyyttä ja arkuutta. Olkapää rullat ovat enemmän nestettä, siro liikettä kuin olkapää kohauttaa olkapäitään, ja niiden tarkoituksena on vähentää stressiä selkää ja hartioita. Roll vasen olkapää sujuvasti ylös ja eteenpäin kohti korvalla hengittää. Hengittää heität alas ja takaisin vapaalle. Toista järjestyksessä oikealla olalla ja jatka, kunnes olet suorittanut 10 rullaa kummallekin puolelle.
  Head Turns - Lateral

  Turning päätäsi sivuttain - kuhunkin puolella - rentouttaa jäykkiä lihaksia ja voi lievittää kipuja ja särkyjä niskaan. Tämä kirjoituspöytätutkimusta on osa jooga järjestyksessä nimeltään Brahma Mudra. Keskity hengitykseen ja nesteen kääntämällä liikkeet päätäsi. Aloita liikettä silmäsi ja anna pään seurata. Käännä päätäsi vasemmalle niin etsit yli vasen olkapää. Kääntyä takaisin katsomaan suoraan eteenpäin ja käänny oikealle. Hengitä kun pää on edessä päin asentoon ja kääntää päätä jokaisen uloshengitys. Toista järjestyksessä kolme kertaa.
  Head Turns - ylös ja alas

  Brahma Mudra jatkuu ylös-alas venytys kaulan, joka on helppo tehdä työpöydän ääressä. Hengitä sisään ja kääntää päätä ylös kohti taivasta. Hengitä ulos ja työntää leuka alas kohti rintaa. Ohjaa liikkeet niin, että ne ovat hitaita, tasaisia ​​ja rauhallisia. Keskity hengitys kokea vapauttaa henkinen jännitys sekä fyysistä.
  Neck-to-Ear Stretch

  jooga-vaikutteita kaulan venytys pidentää kaulan lihakset ja irtoaminen tiukka johdot niin voit keskittyä hengitys. Syvään, puhdistus hengittää sisään Kallista päätä alas kohti korvalla kun hengität ulos. Pidä hartiat vielä kun siirrät päätäsi. Hengitä sisään ja ulos hitaasti muutaman kerran ennen kuin tuo oman pään takaisin vapaa-asentoon. Toista venytys kohti toisen korvan.